Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Aion-on hol szerezzek szárnyat?

Aion-on hol szerezzek szárnyat?

Figyelt kérdés
Az Aion nevű játékon hol lehet szárnyat szerezni? Vagy szint kérdése? Ha igen, hányas szinttől lehet?

2013. márc. 14. 21:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Majd 9-es szinten lesz a küldetés...
2013. márc. 14. 22:20
 2/23 A kérdező kommentje:
Oh oké... még 4 szint *-*
2013. márc. 14. 22:38
 3/23 anonim ***** válasza:

miutan megcsinaltad a kasztvalaszto kuldit kapsz a alap szarnyat, de ne feledd nem mindenutt lehet repulni, ellenben lehet siklani, pl lejtore megnyomod 2x a szokozt

30-as szinten majd vehetsz uj szarnyat ami tobb repulesi idot ad, nagyobb szinteken meg meg jobbakat, es nemcsak penzert hanem tokenekbol vagy akar instabol is

2013. márc. 15. 08:45
 4/23 A kérdező kommentje:
Mivel én csak tegnap kezdtem, fogalmam sincs, mi az a kasztválasztó küldetés. Na mindegy, majd rájövök :D (Vagy ha esetleg elmagyarázod, kb. megérteném...)
2013. márc. 15. 10:58
 5/23 anonim ***** válasza:
9es szinten automatikusan kapsz 1 kampany (sarga szinu) kuldetest amit ajanlott azonnal megcsinalni, akkor valaszthatsz 2 al-kaszt kozul,
2013. márc. 15. 11:21
 6/23 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm.
2013. márc. 15. 17:02
 7/23 A kérdező kommentje:
Ja, és még egy kérdés: a karakteremnek "nagy feje és vékony lába" van. Viszont vannak, akiknek teljesen normális karakterük van, tehát "kisebb fejjel és teltebb lábakkal". Nekem miért nem ilyen? Szint kérdése ez is, vagy akkor kellett volna megcsinálnom, amikor létrehoztam a karaktert?
2013. márc. 15. 17:05
 8/23 anonim ***** válasza:

a karid teste nem valtozik szintlepeskor, azert ilyen mert te mikor csinaltad a karid ilyennek allitottad be

ha nem tetszik es meg kis szintu vagy ajanlom hogy csinalj uj karit es mikor adod a nevet neki ott talalhato alul a beallitasok hogy hogyan nezzen ki a karid

2013. márc. 15. 17:55
 9/23 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már 6-os szintű vagyok. Ezt én nem csinálnám meg újra... akkor marad ilyen :D
2013. márc. 15. 18:04
 10/23 anonim ***** válasza:
MAR 6os szintu? na ne viccelj, a 6os szint kb 20-25 perc, kezdoknek legyen 1 egesz ora, inkabb megeri ujat kezdeni
2013. márc. 15. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!