Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Tanks-ba hogyan...

World of Tanks-ba hogyan lehet a leghatékonyabban pénzt szerezni?

Figyelt kérdés
Melyik féle tankal lehet a legtöbb pénzt szerezni egy csatába?

2013. márc. 13. 12:55
 1/6 anonim válasza:
0%
Minél nagyobb Tier tankkal játszol, annál több pénzhez (Kredithez) lehet jutni. Több kredithez lehet még jutni, ha az egyes csatákban aktívabban veszel részt (felderítés, sebzés, megsemmisítés és egyéb tényezők). Tapasztalatokat hasonlóan. Igyekezz nem megsebezni a csapattársaid, mert azért nem kevés levonás jár. Kárpótlás annál kevesebb, ha téged sebez csapattársad. Továbbiakban igyekezz túlélni csatákat is.
2013. márc. 13. 14:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha túlélem a csatát akkor több kreditet takarítok meg? csak mert egy VII Tier tankom van már és csak a pénzel van bajom...
2013. márc. 13. 15:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Legoptimálisabb pénzszerzők a tier 5-6 os tankok, mert a javítási költségük nem olyan magas és egy közepes teljesítés mellet is szerzel velük jó sok ezüstöt. Tier 7 nél már jobban fáj egy bénázós kör. Ajánlom a kv-1 et régen a nerfelése előtt nekem apz 4 volt a 5-ös pénz gyűjtöm, de végűl a kv-1 re lecseréltem.
2013. márc. 13. 16:28
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Elfelejtettem megemlíteni a prémium tankokat amiknek kisebb a javítási költségük és nagyon jó pénzszerzők, de persze lvl 7 től és felfele, pl a Löwe.
2013. márc. 13. 16:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
2013. márc. 14. 19:23
 6/6 anonim válasza:
kv1s-el lehet nagyon jó kis pénzeket farmolni de ezen felül ha van lehetőség veszel egy havi premiumot nem nagy pénz 3k, és azzal nagyon jol lehet keresni, de a legegyszerübb egy olyan tank aminek alacsony a javitása és magas sebzést tudsz bevinni vele
2013. márc. 25. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!