Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nekem megvan a GRID eredetiben...

Gardis kérdése:

Nekem megvan a GRID eredetiben, de mivel xp-re készült nem fut win7-en, valaki letudja írni, hogy kel megoldani hogy kompatibilis legyen?

Figyelt kérdés
(Mielőtt kérdezitek nem tudom melyik win7 van.)

2013. márc. 13. 12:40
 1/4 anonim válasza:
Hát igazából nekem már nincs fent a GRID (de fent volt) és nekem Win7-em van és volt és nekem működött. Talán próbáld meg hogy az ikonjára jobb egérgomb, majd tulajdonságok. Ott lesz hogy kompatibilitás és ott talán be tudod állítani hogy Windows 7. Remélem tudtam segíteni!
2013. márc. 13. 13:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam azt is. Osztáyltársamnak professional a win-e nekem ultimate (direkt játékokra) és neki megy. :/
2013. márc. 14. 15:56
 3/4 anonim válasza:
Ne win7-re állítsd át a kompatibilitást, hanem winXP-re. Nah meg előtte lépj ki a torrentprogikból és kapcsolj le a netről. Van akinek ez is megoldotta a problémát.
2013. márc. 14. 19:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Arra próbáltam servise pack 2-re de ugyan az van kiírja grid fekete háttér ahogy indulnia kell és kiadj hogy zárja be a programot vagy keressen megoldást neten.
2013. márc. 15. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!