Guild wars 2ben mindent át lehet írni?
igen, at lehet irni, sot hasznalt accountnal ajanlott nagyon
de a jatek enyhe bukta, lehet hogy 1 honap mulva te is megbanod hogy megvetted
1. te játszottál vele és nem tetszett vagy csak hallottad?
2. Ha próbáltad eleve szereted az MMORPGket?(Én imádom, pl wowwal is rengeteget játszottam.)
3. Van olyan élvezhető mint a wow?
3.5 evet Aion-oztam, + tobb mas mmo-t kiprobaltam, WoW-ot kitoroltem 8 perc uran
elovasarolt verziom van, megjelenes elott betaztam,
a jatek szep es jo, sok uj otlet van benne, csak nincs endgame, elered a 80-at es beall az unalom,
headstart utan 3 honappal mar a fel guildem otthagyta a jatekot
De ez csak személyes vélemény inkább andryshtól. Az összes Guild Wars 2 kérdésre így válaszol. Én pl. még máig élvezem a játékot, és megtalálom a helyem 80-as szinten is. Csak annyi, hogy meg kell találni. Az endgame content nem 0, ugyanazt lehet csinálni mint az összes MMO-ban, azaz geart beszerezni, instázni, pvp-zni, wvw pvp-zni, világot felfedezni, jumping puzzlezni, live storyra menni, world eventre menni, craftolni... Tudnám sorolni sokáig :)
Amúgy szerintem a GW2 a legjobb MMO amivel eddig játszottam. Most nem szeretnék megint regényt írni róla, egyszerűen minden oldalról jobb, mint az általános MMOk. A structured pvp-vel még sokaknak gond van, ugyanis csak skint tudsz igazán szerezni benne, de a tournamenten már igazán nehéz győzni, jó csapat kell jó taktikával és jó képességekkel. Mindenképp vedd meg, de a supergamer(com)-on, ott a legolcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!