League of legends PBE account?!?
Sziasztok.
Lenne valakinek esetleg LOL-ra egy PBE acca, amibe néha beléphetnék és kipróbáljak pár hőst, hogy megéri-e megvennem sima szerveren?
Nagyon hálás lennék!
Akinek lenne, az adjon meg egy elérhetőséget és felkeresem!
Komolyan azt gondolod, hogy egy idegen neked adná a felhasználónevét meg a jelszavát? Hol élsz te?
Nekem van, de biztos nem adnám oda.
Ember, ez csak egy pbe acc. Már volt egy srác aki odaadta, csak közben más is beleléphetett, és az a valaki megváltoztatta a pw-t.
Egyébként meg miért ne adná meg valaki is?
Kárt nem lehet benne tenni, rosszat sem tudunk mit csinálni.
Lehet hogy nem vagy tisztában a PBE szerver jelentésével..
A hozzászólásodban pontosan leírtad az okot. Megváltoztatod a jelszót és ennyi volt, az eredeti tulaj többé nem tudja használni.
Így jártál, korábban kellett volna regisztrálnod.
Majd regelek 1 et neked aszt csá látod hogy milyen irigyek az emberek 1 szaros akkon sirni istenem kit érdekel......
Virtuális szar én pl a sf game 189 es harcosom is átpasszoltam idegeneknek ... aszt volt ben 1 év
Majd ha lesz reg bejutok valahogy aszt 2 akkot regelek
:) vagy megadom a felh nevem jelszavam aszt max el lopod a karaktert akkor sincs semmi.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!