Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of legends PBE account?!?

League of legends PBE account?!?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Lenne valakinek esetleg LOL-ra egy PBE acca, amibe néha beléphetnék és kipróbáljak pár hőst, hogy megéri-e megvennem sima szerveren?

Nagyon hálás lennék!

Akinek lenne, az adjon meg egy elérhetőséget és felkeresem!

2013. márc. 10. 09:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Komolyan azt gondolod, hogy egy idegen neked adná a felhasználónevét meg a jelszavát? Hol élsz te?

Nekem van, de biztos nem adnám oda.

2013. márc. 10. 10:39
 2/8 A kérdező kommentje:

Ember, ez csak egy pbe acc. Már volt egy srác aki odaadta, csak közben más is beleléphetett, és az a valaki megváltoztatta a pw-t.

Egyébként meg miért ne adná meg valaki is?

Kárt nem lehet benne tenni, rosszat sem tudunk mit csinálni.

Lehet hogy nem vagy tisztában a PBE szerver jelentésével..

2013. márc. 10. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:

A hozzászólásodban pontosan leírtad az okot. Megváltoztatod a jelszót és ennyi volt, az eredeti tulaj többé nem tudja használni.

Így jártál, korábban kellett volna regisztrálnod.

2013. márc. 10. 12:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Ember, szerinted miért adtad meg az e-mail edet regisztrációnál? Ha esetleg elfelejtenéd a pw-t, vagy valaki megváltoztatná, akkor szépen ráklikkelsz a kis elfelejtettem a jelszavam gombocskára, és láss csodát...
2013. márc. 10. 21:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Csavarhatod ezt bárhogyan, de akkor se fogsz hova jutni vele. Eleve nem kell rányomnom az elfelejtett jelszóra, ha egy nyomi, aki nem volt képes maga regisztrálni nem változtatja meg :)
2013. márc. 10. 21:06
 6/8 zalan500 válasza:

Majd regelek 1 et neked aszt csá látod hogy milyen irigyek az emberek 1 szaros akkon sirni istenem kit érdekel......

Virtuális szar én pl a sf game 189 es harcosom is átpasszoltam idegeneknek ... aszt volt ben 1 év

Majd ha lesz reg bejutok valahogy aszt 2 akkot regelek

:) vagy megadom a felh nevem jelszavam aszt max el lopod a karaktert akkor sincs semmi.......

2013. ápr. 27. 07:00
 7/8 anonim válasza:
Én is nagyon szépen kérnek egyet, már 1 hónapja keresek de hiába. Ha segítenél nagyon megköszönném. :)
2013. júl. 10. 21:12
 8/8 anonim válasza:
Én Westes accra cserélem!!
2013. júl. 29. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!