platinumshop.hu
konzolvilag.hu
google.hu
Az Xbox360 250GB Slim 51-990Ft
Pfuha most nagyon kemény vagy...
Mindenki a google-val jön(VAN MÁSIK KERESŐ IS!)
Egyébként megnéztem a google-n is, csak furcsának tartottam, hogy 50.000-ba kerül, azt hittem sokkal drágább.
Vegyél egy kicsit viszább...
Azért jön mindenki a Google-lel, mert akinek 2nél több IQ-ja van, az magától is tudja használni.
"csak furcsának tartottam, hogy 50.000-ba kerül"
Igen, nyilván minden konzol és műszaki cikkes bolt honlapján csak viccből van kint az ár, és igazából a háromszorosa, de ez csak akkor derül ki, mikor kiszállítják...
Azért az az utolsó válasz odavert rendesen...
Miért nem kérdezheti meg? Tudtommal ez az oldal azért van, nem azért hogy egymást ócsároljuk...
Az oldal azért van, hogy olyan értelmes kérdéseket tegyünk fel, amiket nem lehet 5 másodperc alatt kiguglizni.
Ez a kérdés valóban értelmes, de megkeresni a választ rá még 5 másodperc sincs, innentől kezdve meg semmi keresnivalója ezen az oldalon.
Miért, milyen törvény van arra, hogy csak arról szabad beszélni ami tetszik és bármilyen nem tetszést tilos kinyilvánítani?
Szólásszabadság van, úgyhogy bekaphatod... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!