Mért nem érzékeli a ps3-at HDMI kábellel az új lcd tv?
Figyelt kérdés
2 napja vettünk egy új tv-t egy Sharp LC-32LE144E típusút. A gond azt hogy mellé vettem egy HDMI kábelt hogy ps3-on HD-ban élvezhessem a játékokat mert scart csatlakozóval elégé ronda látvány. A gond az hogy egyszerűen azt írja ki hogy nincs jel. Scartnál meg nincs iylen gond. MA még történ egy oylan dolog hogy véletlenül vagy nem is tudom hogyan bejött a kép HDMI-vel, el is kezdtem játszani egy játékkal majd miután egy percre kimentem azután az a kép fogadott hogy ismét csak nincs jel és utána már akármit is csináltam nem jött vissza. Ezekután még a Scart csatlakozásnál is azt írta hogy nincs jel azt egy idő után visszajött. Mit csináljak? Van valami ötletetek. Már teljesen kivagyok akadva miatta.2013. márc. 8. 15:13
1/2 anonim válasza:
El kell hogy keserítselek de a TV-d csak HD Ready + 50Hz (sajnos ez elég gyengus nem rosszból mondom,csak megállapítás),és a PS3 játékok kb 3%-a Full HD (1920x1080p) a legtöbb 720P vagy az alatt van.
A forrás listában válaszd ki a HDMI portot mikor játszol,és ne legyen a scart,és a HDMI egyszerre bedugva a PS3-ba csak az egyik.
2/2 anonim válasza:
Szerintem a TV vásárlást elhamarkodtad egy kicsit mert igazából 3 típus van amit érdemes venni Samsung,LG,Panasonic a többi sajnos nem üti meg a szintet ami egy Full HD TV-től elvárható lenne.
Ennyiért már vehettél volna Full HD (1920x1080p) és 100Hz-es TV-t ami tökéletes a konzolhoz és a filmnézéshez is.
Vagy egy 2013 modellt.
Esetleg egy 200Hz-es 3D TV-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!