Szerintetek ciki, hogyha egy lány szereti a Minecraftot és tud "játékos nyelven"?
Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 17:32
11/17 anonim válasza:
Dehogy baj! Jó a minecraft. Én is azt játszom este a haverokkal némi skype kíséretében :D
14/F
12/17 anonim válasza:
nem gáz,bár több ilyen lány lenne 14/f
13/17 anonim válasza:
És persze bár csak több ilyen lány lenne! :) Ez túl "kockás" mondat :D
16F
14/17 anonim válasza:
Én is szeretek minecraftozni, wowozni, kocka vagyok , de nem érzem cikinek attól még ugyanolyan normális vagyok mint a többi lány
13L
16/17 anonim válasza:
nem,miért lenne ciki ez! és az ciki h én fiú vagyok és barbee a kedvenc énekesnőőm? meg a barbie-t nézem (és nemvok bu.ii ilyen a stilusom)nemciki ezvann
17/17 anonim válasza:
Hát figyelj..én is lány vagyok, és én is játszom. Csak nem minecraft-tal, hanem CS 1.6-tal. Nem ciki, a való életben általában a fiúk vagánynak tartják, ha egy csaj kockul. Ha mellé még jól is nézel ki, akkor kész, vége, szerelem :D
De ha multizol(nem tudom milyen a minecraft, hogy működik:D), akkor nem ajánlom, hogy elmondd,hogy lány vagy. A nevedet meg semmiképp, mert ömlengeni fognak a facebookodon a kockák :D:D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!