Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek ciki, hogyha egy...

Szerintetek ciki, hogyha egy lány szereti a Minecraftot és tud "játékos nyelven"?

Figyelt kérdés

2013. márc. 7. 17:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem az, alapjában véve magának a videójátékok játszásának sem kéne cikinek lennie, ha valaki ezt szereti ez van, ez olyan mintha az lenne ciki, hogy valaki szeret könyveket olvasni...ja nem várjál, manapság már az is ciki :D
2013. márc. 7. 17:41
 2/17 anonim ***** válasza:
54%
Lány, és szeret videójátékokkal játszani? és kocka nyelven is tud? szerelmes lettem :)
2013. márc. 7. 17:48
 3/17 A kérdező kommentje:
És baj ha ez a lány elég fiatal? :D (13 éves)
2013. márc. 7. 18:02
 4/17 anonim ***** válasza:
Nekem túl fiatal vagy :P, de amúgy nem.
2013. márc. 7. 18:05
 5/17 anonim ***** válasza:
nem baj :D nekem nem túl fiatal ;)
2013. márc. 7. 18:15
 6/17 anonim ***** válasza:

ebben nincs semmi ciki!

én is lány vagyok és craftozok és tudok jó pár játékos kifejezést!

Azt játszatsz amihez éppen kedved van, úgy hogy senki nem szól bele!:)

2013. márc. 7. 18:29
 7/17 anonim ***** válasza:

Miért lenne ciki? Mindenki azt csinál amit szeret és ez is csak egy játék. Ennyiből az a ciki ha valaki WOWozik. :)

16F

2013. márc. 7. 18:43
 8/17 anonim ***** válasza:

Dehogy ciki :D Bár én Minecraftozni pont nem szeretek, de az egyik fő hobbim a számítógépes játékok... barátom nagy örömére XD Általában figyelemmel követem az ipar új megjelenéseit meg híreit, főleg MMO-zom és RPG-zek (jelenleg ez a Guild Wars 2-t és a Skyrimot jelenti). Szóval ha te ezt szereted csinálni, akkor csináld, tőlem egy fiú is kötögethet, ha ő azt élvezi :)

21L

2013. márc. 8. 03:46
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
13 éves vagy?? És nem facebook p*csa hanem kocka? Bár több ilyen lány lenne :3
2013. márc. 8. 11:24
 10/17 A kérdező kommentje:
Bár amúgy Minecraftozni pont nincs sok alkalmam,csak alkalomadtán tudok játszani a barátaim telefonján :( ezért általában Minecraftos videókat nézek :D
2013. márc. 8. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!