Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A DmC Devil May Cry (5) -nak...

A DmC Devil May Cry (5) -nak lesz folytatása? (PC)

Figyelt kérdés

Én úgy vettem ki a végéből, hogy azért, na, nagyon nem lett vége. Tudom, hogy ez az eredeti egy alternatívája, de nekem tetszett. Bár nem nagyon játszottam a többivel.

DMC rajongók, mit gondoltok, lesz folytatás? Az eredeti jobb, vagy ez?

#PC #játék #Devil May Cry #DmC Devil May Cry (5)
2013. márc. 5. 16:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Az 5. hatalmas csalódás lett az előzőekhez képest , grafikán kívül mindenben roszabb az elődjénél ... az a csávó meg még ha dante is , nem úgy néz ki ..
2013. márc. 5. 16:16
 2/14 A kérdező kommentje:

Ahogy mondtam, nem játszottam a többivel, de szerintem ezt nem az eddigi DMC rajongóknak csinálták, hanem inkább újabbakat szerezni. Pl én is eddig szerettem volna játszani, de nem nagyon volt kedvem hozzá, mert én csak pc-n játszok, és amiket kiadtak pc-re egyrészt folytatás (?) vagy pedig mert régebbi. Mondjuk én is hülye vagyok, hogy épp ez okon nem játszottam vele.

De nekem most tetszik, és kezdek érdeklődni jobban iránta. Nekem így is a mostani Dante jobban tetszik (mert lány vagyok :D) de végül is, döntsenek azok akik ismerik a többi részét is :)

2013. márc. 5. 16:27
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jó lett, de nem hiszem, hogy terveznek folytatást. Oké, hogy a démonok a nyakukon maradtak, de Vergil elment, Mundus meghalt, csak Dante meg Kat maradt végül. Ebből meg nem sok mindent lehet kihozni történet terén. Amúgy nem tudom, mi lett ebben a részben csalódás, én nagyon élveztem amíg tartott, pedig engem nem sok játék tud lekötni hosszabb időre.
2013. márc. 5. 17:00
 4/14 Libor13 ***** válasza:
Én még nem játszottam az öttel, de kicsit tartózkodok attól, hogy hozzákezdjek. A kérdezőnek: Bocsi, én is lány vagyok, de nekem a régi Dante sokkal jobban bejött, a badass karaktere miatt, meg az ellenállhatatlan fehér haja miatt. A legnagyobb negatívum nekem, a barna haja, ami ha jól tudom, Dantének születésétől fogva fehér volt a haja (lehet rosszul tudom). DE nem írom le, mielőtt játszanék vele! A trailer-re az tény, hogy nem lett jó. Majd meglátjuk! Lehet, hogy élvezni fogom :))
2013. márc. 15. 12:36
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszett... eddig nem nagyon érdekelt a játék de most hogy ki toltam, nagyon bejött... szeretném ha folytatnák és a többi részt is úgyanígy átgondoltan kiadnák PC-re.... DmC végén a harc különösen EPIC volt... nagyon jól megcsinálták! :)))
2013. márc. 27. 00:28
 6/14 anonim válasza:
Sokan tartózkodnak az új dmc-től, de szerintem jobb az eddigieknél. (Aki hiányolja a fehér hajat, az vigye végig a játékot :D)
2013. júl. 20. 22:48
 7/14 anonim ***** válasza:

mert a dmc fanok retardáltak és esélyt sem adnak neki, én is fan vagyok, de egyébként rögtön az elején tesznek be egy skint " classic dante" meg a sztori is felvan javítva szerintem, ugyan az mint az eredeti csak jobb... ez kellett is neki így szerethetőbb szerintem, viszont senki sem vásárolta meg a játékot, 2015-re tervezték a dmc2-t de már cancellelték a kis nyomorultak miatt akik rinyálnak a barna hajért és ki sem próbálják

SPOILER: a végén átváltozik végleg és hosszú fehér haja lesz, és utána folytathatod a játékot az új hosszú fehér hajú dantéval, mellesleg nem változott semmit, csak a haja lett más, az arca épp annyit változott csak mint a 3. ésa 4. rész között tehát semmi, csak már annyira rinyálnak hogy azért se... durca az megy és innentől rip dmc, nem lesz soha többé hála a fanoknak :)

2013. júl. 21. 03:23
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem őszintén nagyon tetszett, komolyabban nem ismerem a szériát, de, hogy ezért rinyálnak.. :D kicsit vicces, mert szerintem egész jó játék, nem változott sokban a dolog, és csak jót tett egy kis karakterváltás, mert mindig ugyan azzal kicsit már uncsi:D am nekem jobban tetszik rövid hajjal, mint az a felmosófejes frizuval :DDD
2013. júl. 21. 20:39
 9/14 Libor13 ***** válasza:
Nem értem, miért kell azokat lehurrogni, akiknek nem tetszik a folytatás? Nem fogja senki megvenni, ha nem biztos abban, hogy tetszeni fog neki, ezért inkább letölti és aztán eldönti, hogy jó-e vagy sem. Nem mindenkinek van kidobható pénze (legalábbis nekem nincs). A 3-4-re kicsengettem, mert megérte, de a 3-al is előbb csak letöltve játszottam, utána vettem meg. Egy dolog: Szegény "retardáltaknak" engedjétek már meg, hogy "rinyálhassanak", ha valami nem tetszik. Elnézést, hogy ki voltam akadva a haja miatt, de mondtam, hogy nem mondok róla véleményt anélkül, hogy játszottam volna vele, csak ez a haj dolog zavart. Fura mert Vergilnek végig fehér a haja, az hogy lehet? Nem fogok elkezdeni veszekedni, de miért baj az, ha valakinek a régi DMC jobban tetszik, mint az új? Az ő saját véleménye, tartsátok tiszteletben. Oké, új rajongókat szerez, de elveszítheti a régieket. Ennyit erről. Ha tényleg jó az 5, majd meglátom és alkotok róla véleményt. Ennyit akartam.
2013. júl. 22. 02:52
 10/14 Libor13 ***** válasza:
Nyomorultak? Miért kell másokat sértegetned? Nagyobbnak érzed magad? Akkor vedd meg te több százszor, oszt majd megcsinálják a folytatást. Neked megvan?
2013. júl. 22. 02:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!