Mi a véleményetek ezekről az mmorpgk-ről?
Szeretnék elkezdeni egy mmorpg-t,amivel tényleg érdemes foglalkozni és napi 2-3órát el lehet vele lenni.Nézegettem sok helyen véleményeket,sok videót,kiválogattam pár mmorpg-t amik bejöttek.Felállítanátok nekem egy sorrendet ezekből,hogy elsősorban melyiket ajánlanátok?
-Guild Wars 2
-Tera online
-Vindictus
-Aion
-Gates of Andaron
-Perfect World
Ezek közül nekem a Tera és a Vindictus ami nagyon tetszik.
Köszönöm a válaszokat előre is :)
- GW2 : Jó játéknak indult , de aztán nincs benne ami ösztönöz , bele lehet unni full szinten.
- TERA : Szintén jó játéknak indult , grafika egy elég szép fantasy világ , viszont az end game 0 , ráadásul bukott . Alig volt játékosa , nem csodálom hogy nem tudodt megmaradni . End gameről annyit régen mikor játszottam augusztuban volt bent 1 raid insta , meg 1 BG .Raid 1 vicc volt a Bg-n meg unbalance a pvp . Ráadásul farmolni kell , a szememben hatalmasat bukott , remélem a Blade&Soul jobb lessz .
- Vindictius : Nekem nem jött be , harcrendszere tetszett de egy nagyon rosz cégnél van ... és ez meg is látszik.
- Aion : WoW szintű mmorpg volt az Eu Aion , amíg egy cég át nem vette , utánn iszonyat lett ...
- Gates of Andaron : A műfaj leges legalja a Metin2-vel egyetemben . A legalsó kategóriának is a legalja. P2W-es , akkora pofátlanság komolyan . A GOA egy Olcsó wow utánzat akar lenni , de nagyon gáz . A metin és a goa az a játék amit senkinek NEM AJÁNLOK!
- Perfect World : Egy baromi jó játék volt , de viszaesett a középmezőnyben a legjobb keleti stílusú mmorpg az biztos . Ha jól tudom még mindig jönnek ki "al" játékat , Jade Dynasty .. BoI , WoI stb.
Sorrendem ezeknél a játékoknál (illetve írok egy normális sorrendet és zárójelbe írom azokat amiket nem említettél de kipróbáltam)
1 # (World Of Warcraft)
2 # (The Secret World)
3 # Guild Wars 2
4 # (RIFT)
5 # Perfect World
6 # Aion
7 # (Silkroad)
8 # (Lineage II)
9 # Vindictus
10# The Exiled Realm of Arborea [TERA]
11# (Warhammer Online)
12# (Star Wars:The Old Republic)
13# (Age of Conan)
......
......
......
......
......
......
......
......
968183683324 # (Metin2) és Gates of Andaron
Hosszútávú játékra , a WoW-ot (akár tört..) ; a TSW-t ; A Perfect World-öt ; Az Aion-t ; A Silkroad-ot ; a L2-t ajánlom ilyen sorrendben . (Bár wow erősen pénzfüggő a havidíja miatt ; a TSW B2P- azaz csak megkell venni nincs havidíj ; a többi ingyenes)
Guild Wars 2 nem rossz, sok érdekesség van benne, ami leköt, de nem hozza már azt a "különlegességet", amit az első rész tett. Azt imádtam, viszont ettől függetlenül a második rész is jó játék és tetszik, csak azért nem játszom vele már, mert nagyon akadozik és egyéb grafikai gondok is vannak a régi gépem miatt.
Vindictust nem ajánlom. Nagyon hamar unalmas lett számomra és alig volt aki játszotta akkoriban, most nem tudom ez mennyit változott.
Guild Wars 2-vel napi 10-12 órákat játszottam, iszonyú nagy csalódás az end-game.
Először is, a lelkünkre kötötték, hogy a GW 2 eltörli a grinding, farm fogalmát. Egy koreai farm festen nincs ilyen grind mint itt.
Berakták a Fractals- t, mini dungik, korlát nélküli nehézségi szinttel, 1-től végtelenig. Egy hányadék.
Nemrég berakták azt is, hogy a monthly meg a daily küldikért kapsz ilyen "tokeneket", amikből olyan cuccokat tudsz kiszedni, amik megérik. Ergó rákényszerítenek, hogy farmold a Monthlyt meg a Dailyt, különben lemaradsz másokkal szemben.
Ráerőltetnek mindent az emberre, ott is hagytam.
Unbalanced az egész, a Warrior egy imba sz.r, sosem nerfelik, a thiefet meg a rangert élvezhetetlenné tették, az elementalista se olyan jó.
Dióhéjban: Imba/Grind/Lack of Endgame
A struktúrált pvp egy röhej, egy idő után monoton, élvezhetetlen.
Nem éri meg. Az egész klánom otthagyta, 20 ember.
ezek közül a vindictus ami nekem tetszik, a többi elég lapos, aion még jó esetleg.
személyes kedvencem a LoL és a WoW :)
Nekem az a véleményem hogy az MMORPG az idő mértéktelen pazarlása(legalábbis számomra). Az elmúlt 4-5 évben minden olyan mmorpg-t kipróbáltam ami említésre méltó volt. A-Z-ig. Volt amit 3-4 évig toltam volt amit 2 óráig. Ha holnap kijön egy új mmo biztos,hogy első nap rá fogok unni és többet rá se nézek mert már mindegyikben ugyanazt kapod más megvalósítással. Például: Amikor kijött a Guild Wars 2 mindenki odavolt mert valami egyedit alkotott a karakter kreáció, a küldetésezés terén mégis amikor fél éve megvettem már nem tudott lekötni mert 2014 ben ezeket az egyedi tulajdonságokat megkapom 10 másik mmo-ban. Ma már úgy vagyok vele ha minden áron virtuálisan akarok kikapcsolódni keresek egy igényesen elkészített játékot(gondolok itt Assassin's Creedre,GTA-ra vagy egyéb hasonló kaliberű játékra). Mindenesetre ezek az mmorpg-k kötöttek le a legjobban:
Jade Dynasty
WoW
League of Legends(bár ez moba)
Tera Online
Cabal online
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!