Véleményeket ezekről az X360 játékokról?
[Amelyikre tudsz , akkor irj légyszi]Szóval irok játékokat és véleménnyel eggyütt légyszi elemezd nekem ide, hogy melyik jobb és miért:
Fight Night Round 4 vs. Wwe Smackdown vs Raw 2011
Assassins Creed 2 vs Assassins Creed Brotherhood
Dead Space vs Dead Space 2
Grand Theft Auto IV vs Grand Theft Auto Episodes from Liberty City
Dead Rising 2 vs. Resident Evil 5
Sniper Ghost Warrior vs. Army of Two:The 40th Day.
az utolsó kettőre írom hogy dead rising 2 humoros zombis a másik meg komoly zombis
az utolsónál meg sztem azért jobb az army of two mert híresebb ,van benne osztott képernyő
Fight Night Round 4 vs. Wwe Smackdown vs Raw 2011 - nem szeretem a bunyós játékokat, szóval nem tudom. A fight night mondjuk nagyon szép, és jó kis box játék, nincs vele hiba, csak én nem csípem a témát. Szóval fight night.
Assassins Creed 2 vs Assassins Creed Brotherhood - az évtized legjobb sorozata, kijátszva az összes, ezt nagyon tudom ajánlani, felejthetetlen élmény mindegyik része (az Assassins Creed 1 is jó, de tény, hogy ez a kettő nagyon ráver). Összehasonlítani meg hülyeség, mivel a Brotherhood a 2 közvetlen folytatása. Kb olyan kihagyni az egyiket, mint megnézni egy filmet félig. Nincs közöttük minőségi különbség, tökéletes mindkettő.
Dead Space vs Dead Space 2 - VS?? Mindkettő kötelező. Először az 1, aztán a 2. Mivel egyébként sincs mostanában sok horror, ez nagyon hiánypótló, és mellette nagyon jó. Iszonyatosan élveztem az 1-et, most jön a 2.
Grand Theft Auto IV vs Grand Theft Auto Episodes from Liberty City - Az alapjáték nagyon fasza, bár a Gay Tony azért ráver, mert visszahozza azt a hangulatot, amit a Vice cityben, San andreasban szerettem. A Lost&Damned se rossz, olyan mint az alapjáték.
Dead Rising 2 vs. Resident Evil 5 - Jó kérdés, a Resi 5 jövőhéten érkezik, azzal még nem játszottam, csak régebbivel. A Dead Rising meg jó móka, a sztorija kőkemény, egyáltalán nem vicces, maga a játékmenet viszont vicces, szóval eléggé kettős játék. Összehasonlítani meg hülyeség, annyi a közös, hogy mindkettőben zombik vannak, de ennyi erővel össze lehetne hasonlítani a Carmageddont, meg a Gran Turismo 5-öt is. Maga a játékélmény nagyon különbözik. Nem tudnék dönteni, talán Resi, de én azt alapból nagyon szeretem az első része óta.
Sniper Ghost Warrior vs. Army of Two:The 40th Day. - A sniperről nem hallottam sok jót, nem is értem hogy lett ennyire sikeres. Az Army of Two viszont nagyon jó, de kötelező haverral játszani, itt egyértelműen az utóbbit ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!