Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Írnátok pár jó PC játékot?...

Lsiens kérdése:

Írnátok pár jó PC játékot? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tudnátok mondani JÓ! Pc játékokat? Gépigény nem akadály azért jöhetnek újak és régiek is egyaránt. Műfaj is mind egy kb még mmo is jöhet a lényeg hogy jó legyen. Előre is köszönöm :)

2013. márc. 3. 22:35
1 2
 1/13 loupsolitaire ***** válasza:

Mark of the Ninja

Wings of Prey

Portal 1-2

F.E.A.R.

Anno 1701

Anno 2070

The Elder Scrolls V: Skyrim

2013. márc. 3. 22:57
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen Skyrimot lehet letöltöm, mást tudsz még esetleg? :)
2013. márc. 3. 23:11
 3/13 loupsolitaire ***** válasza:

Ha még nem játszottál vele, akkor Far Cry 3, valamint ha a gépigény abszolút nem számít, Crysis 3.

A Dishonored is jó.

Planetside 2 (mmofps)

2013. márc. 3. 23:41
 4/13 A kérdező kommentje:
Dishonored,FarCry3 játszom még most is, Crysis 3 az egyetlen játék ami kicsit laggol, de mediumon játszható de nem tetszik
2013. márc. 3. 23:59
 5/13 anonim ***** válasza:
A Mesterlövész :D
2013. márc. 4. 00:30
 6/13 anonim ***** válasza:

King's Bounty 3 része (The Legend, Armored Princess, Warriors of the North). Ezek körökre osztott "stratégiai" játékok, nagyon sokáig ellehet lenni velük, 100 óra játék fejenként legalább biztos megvan, ha mindent megcsinálsz bennük. A The Legend-el játszok most épp már egy hónapja majdnem napi szinten pár órát, de még nem értem a végére :)

Half Life 2 és az epizódok (nagyon ajánlott, bár valószínűleg játszottad már őket).

Portal 1-2 (úgyszint, mint fent).

Team Fortress 2.

Bioshock 1-2 (nagyon ajánlott).

Borderlands 1-2.

League of Legends.

The Walking Dead.

Alan Wake.

F.E.A.R 1-2 (3-at nem játszottam, de elvileg elég gyenge lett).

Just Cause 2 (hülyéskedésre a legjobb, nagy a szabad tér, akár ejtőernyőzhetsz is, én azt nagyon szeretem benne :D)

Sanitarium (ez egy elég régi játék, 1990 valahányban adták ki azt hiszem, de windows 7-en játszottam és nem volt vele sok gond, leginkább a sztori miatt ajánlom, eléggé érdekes és emlékezetes dolgok vannak benne :))

Braid (időtekergetős)

Bejeweled 3 (ha kevés időd van, de valamivel akarsz kicsit játszani, eléggé casual, de függővé tud tenni :))

Most ezek jutottak eszembe hirtelen.

2013. márc. 4. 07:27
 7/13 anonim válasza:

Indie műfaj: Binding of Isaac, Super Meat Boy, ezek igencsak idegpróbáló ügyességi játékok, de remekül lehet velük szórakozni.

Személyes 0 gépigény kedvencem pedig a Dungeons of Dredmor.

2013. márc. 4. 14:53
 8/13 A kérdező kommentje:
Még írnátok ? Jöhet töménytelen mennyiségben :)
2013. márc. 4. 16:14
 9/13 anonim válasza:
MINECRAFT,NEED FOR SPEED,HARRY POTTER AND THE SORCERER'S STONE,FIFA08
2013. márc. 4. 18:07
 10/13 anonim ***** válasza:

Batman Arkham City

Bioshock Infinite (hamarosan)

Tomb Raider

FarCry3

SimCity 5 (hamarosan)

2013. márc. 4. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!