Írnátok pár jó PC játékot? (bővebben lent)
Mark of the Ninja
Wings of Prey
Portal 1-2
F.E.A.R.
Anno 1701
Anno 2070
The Elder Scrolls V: Skyrim
Ha még nem játszottál vele, akkor Far Cry 3, valamint ha a gépigény abszolút nem számít, Crysis 3.
A Dishonored is jó.
Planetside 2 (mmofps)
King's Bounty 3 része (The Legend, Armored Princess, Warriors of the North). Ezek körökre osztott "stratégiai" játékok, nagyon sokáig ellehet lenni velük, 100 óra játék fejenként legalább biztos megvan, ha mindent megcsinálsz bennük. A The Legend-el játszok most épp már egy hónapja majdnem napi szinten pár órát, de még nem értem a végére :)
Half Life 2 és az epizódok (nagyon ajánlott, bár valószínűleg játszottad már őket).
Portal 1-2 (úgyszint, mint fent).
Team Fortress 2.
Bioshock 1-2 (nagyon ajánlott).
Borderlands 1-2.
League of Legends.
The Walking Dead.
Alan Wake.
F.E.A.R 1-2 (3-at nem játszottam, de elvileg elég gyenge lett).
Just Cause 2 (hülyéskedésre a legjobb, nagy a szabad tér, akár ejtőernyőzhetsz is, én azt nagyon szeretem benne :D)
Sanitarium (ez egy elég régi játék, 1990 valahányban adták ki azt hiszem, de windows 7-en játszottam és nem volt vele sok gond, leginkább a sztori miatt ajánlom, eléggé érdekes és emlékezetes dolgok vannak benne :))
Braid (időtekergetős)
Bejeweled 3 (ha kevés időd van, de valamivel akarsz kicsit játszani, eléggé casual, de függővé tud tenni :))
Most ezek jutottak eszembe hirtelen.
Indie műfaj: Binding of Isaac, Super Meat Boy, ezek igencsak idegpróbáló ügyességi játékok, de remekül lehet velük szórakozni.
Személyes 0 gépigény kedvencem pedig a Dungeons of Dredmor.
Batman Arkham City
Bioshock Infinite (hamarosan)
Tomb Raider
FarCry3
SimCity 5 (hamarosan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!