Poseidon15 kérdése:
A ps3 demók gyengébbek grafikailag mint a teljes játék?
Figyelt kérdés
2013. márc. 3. 18:50
1/6 anonim válasza:
Nem, de ha valami béta (pl. BF3 multi béta volt) ott még lehetnek (és volt is) eltérés.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi.. annak nem tudod mi lehet az oka ha mondjuk 1 gow ascension demoját nyomom és 1-2 résznél micro szaggatások vanak?
2013. márc. 3. 19:06
3/6 anonim válasza:
Valószínűleg nem lett tökéletesre megírva a játék.
Ezt vagy kijavítják még megjelenésig, és mire megveszed már nem lesz gond (bár ha már aranylemezen van akkor ez már nem lehetséges), vagy megveszed és rögtön már lesz hozzá egy patch, ami megoldja, vagy még várni kell a patch-re, de előbb-utóbb meg lesz oldva.
Még lehet ma leszedem én is a demót, aztán megnézem nekem akadozik-e, mert akár nálad is lehet valami baj, bár ezt nem hiszem.
4/6 anonim válasza:
Nekem nem akadozott.
Viszont, Gow3-nál a teljes játékban magasabb a frame rate, mint a demoban, meglehet, hogy itt is ez lesz.
5/6 A kérdező kommentje:
Sztem a gow3 nak 1 kicsit jobb volt a grafikája azis megvan nekem de abba 1 pici szaggatás sem volt.. köszi a válaszokat:-)
2013. márc. 3. 21:05
6/6 anonim válasza:
A multinak mindig kicsivel gyengébb a grafikája, mint a kampánynak (nemcsak itt, hanem általánosan minden játéknál), gondolom az adatátvitel gyorsítása miatt levesznek itt-ott a grafból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!