Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a legélethűbb 2. vh-s...

Melyik a legélethűbb 2. vh-s játék ps3-ra?

Figyelt kérdés
nem a grafikára gondolok, hanem hogy milyen funkciók vannak benne itt is 100000 embert lehet ölni menetenként vagy ez valósághűbb meg ilyeneket
2013. márc. 3. 17:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Fallout New Vegas Ultimate Edition ebben ha nem iszol szomjan halsz vagy kiszáradsz ahogy tetszik ha nem eszel éhen halsz ha nem alszol akkor szintén belehalsz.A lőszerektől kezdve a kajáig mindennek súlya van eltörhet kezed vagy lábad vagy a fejed betörhet stb...Ezek a funkciók csak Hardcore módban vannak az elején meg is kérdezi a játék akkor válaszd ki és indulhat a móka!
2013. márc. 3. 18:01
 2/7 anonim ***** válasza:

És azt elfelejtettem mondani hogy külső és belső nézetes ahogy szeretnéd egy gombnyomással váltható a nézet.

Szerintem azon játékok közé tartozik amiért megéri pénzt kiadni.Ajánlom a Fallout 3 GOTY-t és a Skyrim-et ugyan úgy külső vagy belső nézetesek és kiváló játékélményt nyújtanak és 100+óra játék időt.Nem lineáris fisifosik hanem Open World mind.Ezekért tényleg érdemes pénzt kiadni.

2013. márc. 3. 18:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Előző:

de egyik sem 2. világháborús.

Illetve nagyjából az összes RPG-re elmondható, hogy 100 (de minimum 50)+ óra játékidő, és a legtöbb jóra is sikerül és megéri a pénzét, de egyik sem 2. vh-s.

Élethű 2. vh-s játék PC-re van, de ott is "csak" a fizika meg fegyverek meg ilyenek ez élethűek, PS3-ra Sniper Elite V2, ahol van szél meg minden szart számításba kell venni, hogy eltalálj egy embert.

2013. márc. 3. 18:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj de ezek egyike sem üti meg az általam felsorolt játékok szintjét világháborús ide vagy oda.Már ha csak az eladásokat nézzük vagy azt hogy melyik lett Game Of The Year abban megverik a sok gagyi lineáris fisifosit.Aki a Fallout-okat vagy a Skyrim-et leszarozza annak csak gratulálni tudok a hozzáértéséhez.
2013. márc. 4. 01:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Ellenőrződet küldd el a címemre, szövegértésre beírok minimum két hatalmas egyest.

Másold be, hogy mégis hol írtam, hogy a Skyrim vagy Fallout gagyi/szar, vagy akár csak utaltam rá?

Az eladások és a GOTY meg egyébként nem sokat jelent.

2013. márc. 4. 14:26
 6/7 A kérdező kommentje:
szerintem helyesírás ide vagy oda, mindketten nagyon jókat ajánlottatok, köszönöm :D
2013. márc. 4. 16:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Red Orchestra 2 a legélethűbb (bár nemtom hogy van-e ps3-ra)
2013. márc. 4. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!