Melyik a legélethűbb 2. vh-s játék ps3-ra?
És azt elfelejtettem mondani hogy külső és belső nézetes ahogy szeretnéd egy gombnyomással váltható a nézet.
Szerintem azon játékok közé tartozik amiért megéri pénzt kiadni.Ajánlom a Fallout 3 GOTY-t és a Skyrim-et ugyan úgy külső vagy belső nézetesek és kiváló játékélményt nyújtanak és 100+óra játék időt.Nem lineáris fisifosik hanem Open World mind.Ezekért tényleg érdemes pénzt kiadni.
Előző:
de egyik sem 2. világháborús.
Illetve nagyjából az összes RPG-re elmondható, hogy 100 (de minimum 50)+ óra játékidő, és a legtöbb jóra is sikerül és megéri a pénzét, de egyik sem 2. vh-s.
Élethű 2. vh-s játék PC-re van, de ott is "csak" a fizika meg fegyverek meg ilyenek ez élethűek, PS3-ra Sniper Elite V2, ahol van szél meg minden szart számításba kell venni, hogy eltalálj egy embert.
Ellenőrződet küldd el a címemre, szövegértésre beírok minimum két hatalmas egyest.
Másold be, hogy mégis hol írtam, hogy a Skyrim vagy Fallout gagyi/szar, vagy akár csak utaltam rá?
Az eladások és a GOTY meg egyébként nem sokat jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!