Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft 1.4.6. -os verziójár...

Minecraft 1.4.6. -os verziójára x-rayt?

Figyelt kérdés
X-rayt szeretnék a Minecraftomra rakni, de nem tudom, hogy honnan szedhetném le biztonságosan, vírusmentesen, és ha már leszedtem, hogyan adjam hozzá magához, a játékhoz. Valaki elmagyarázná?
2013. márc. 3. 11:23
 1/5 Cr4zy válasza:

először is letöltöd a modloader-t innen:

[link]

a kép alatt kicsivel két narancs szöveg között ott lesz h "modloader.zip (ad.fly)"

aztán letöltöd az X-ray modot is innen:

[link]

ott legörgeted addig amíg piros betűvel ki nincs írva h DOWNLOAD... alatta ottvan 1.4.6-hoz repüléssel és repülés nélkül is... ha csak sima X-ray-t szeretnéd repülés nélkül akk a másodikat töltsd le... ha kész megnyitod a számítógépet...fent a felső hosszú csíkba beírod h %appdata% ott megkeresed a minecraft mappáját...magyar minecraftnál hu.minecraft simánál pedig csak .minecraft...megnyitod,aztán megkeresed a bin nevezetű mappát...azt is megnyitod lesz benne egy minecraft nevű jar fájl...azt társítod winrarhoz... a benne lévő META-INF nevű mappát kitörlöd...megnyitod a letöltött Modloader.zip-et... az abban lévő összes .CLASS fájlt kimásolod és beilleszted az előzőleg megnyitott Minecraft.jar-ba...ami ablak feljön azt leokézod és ugyanezt megcsinálod az X-ray moddal is... ha kész vagy akkor bezárod elindítod a minecraftot és ki is próbálhatod

'X' billenytű aktiválja az X-rayt

'L' billentyű aktiválja a sötétben látást

'C' billentyű pedig kiteszi a koordinátákat a bal felső sarokba ... és ez a mod szerveren is működik :D hát csupán ennyi :D remélem segítettem

2013. márc. 3. 14:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Hogy segítettél-e? ISTEN VAGY!!! KÖSZÖNÖM:)))))))

Rögtön meg is csinálom:))

2013. márc. 3. 18:23
 3/5 A kérdező kommentje:
A következő trötént. Mindent úgy csináltam, ahogy mondtad. De nem találtuk meg a Meta-Inf nevű fájlt. Szóval azt ki is hagytuk, mert nem is volt benne. És most a Minecraft bekapcsolásánál az történt, hogy hibaüzenetet írt ki, és nem indul be... :(
2013. márc. 3. 19:08
 4/5 Cr4zy válasza:
ht a META-INf az egy mappa de ha nincs az csak jó... nekem is crashelt a minecraft néha de csináltam egy frisstést újra beraktam mindent és ment...nem tudom h mi lehet a hiba :/
2013. márc. 5. 17:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Semmi baj, újraraktam, és megcsináltam, mostmár működik:DD Köszönöm!
2013. márc. 5. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!