Mi történt a sims 3 -mal?
Figyelt kérdés
Pár perce az indítópanel alján levő frissítésre kattintottam,mér máskor is csak nem akartam máskor kivárni mire betölt most végig vártam,ki írta kb. 3- szor hogy engedélyezi-e nem tudom mit,én igen re kattintottam ,és belépek a simsbe és valami maxi valamit ír ki az elejénél.Ugye ez nem csak nekem van?2013. márc. 2. 15:36
1/5 anonim válasza:
Maxis, nem?
Régen a Sims 2-nél (azthiszem) is ez volt. Ez csak egy logó, semmi baja nem lesz a játékodnak :D Nekem is ezt adja be
2/5 anonim válasza:
Igen jól mondja az előttem lévő hogy a sims 2-nél adta ki ezt és csak reklám nem kell megijedni.
3/5 anonim válasza:
semmi kül, nekem is ez van, ez a frissítéssel jár, ha a játék megy rendesen nem kell félni :)
4/5 Zsópapa99 válasza:
ez azért van, mert kijött az Egyetemi évek.. és abban már benne van a Maxis. Így tök normális
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. márc. 14. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!