Mi történt a Sims 3-ammal?
Fennvan a sims 3 és a sims 3 pets és most letöltöttem a városszépitő cuccokat, aztán becrackeltem.. (amugy most toltom a hollywood-ot meg ujra letoltom az éjszakák kiegészitőt, mert régebben kitörlődött).. Mikor inditanám bejön, hogy futtatás vagy mégse, aztán bejön egy erorr tábla, hogy: A játék nem indítható el. A szolgáltatás inicializálása sikertelen. (0x024e424f)
MIT TEGYEK?
Akkor szedd le ezt:
Sims 3:
Sims 3 All In ONE (RIP)
Méret 16.77 GB
Szimulátor
2009-2011
Tartalmazza az eddigi összes kiegészítõt és két kattintással feltelepíthetõ!
Sims 3 - Alapjáték
Sims 3 - Világ körül
Sims 3 - Luxuslakás Cuccok
Sims 3 - Álomállások
Sims 3 - Padlógáz Cuccok
Sims 3 - Leszáll az Éj
Sims 3 - Szabadtéri Kalandok Cuccok
Sims 3 - Nemzedékek
Sims 3 - Városszépítõ Cuccok
Rendszerigény:
2GHz proesszor / 1GB memória / 128 Videókártya / kb. 30GB szabad hely
Azok akik eddig nem tudták telepíteni a játékot, vagy a Crack-eléssel nem boldogultak azoknak itt a megoldás!
Crack és CD-Kulcs nem kell hozzá! (Már tartalmazza)
Telepítés elõtt gyõzõdj meg róla, hogy a C meghajtódon van-e legalább 32GB szabad hely!
UAC-t kapcsoljátok ki Windows 7 és Vista alatt!
Ha már van feltelepítve Sims 3 bármelyik része, célszerû leszedni azt telepítés elõtt!
Mindent az alapértelmezett mappába telepít, ez nem változtatható!
Csak magyar nyelv van benne! (De szerintem nem is kell más!)
Telepítés menet:
Dupla kattintás a telepítés.cmd fájlra.
Parancssorból telepít így nem kell bajlódni a CD-kulcs megadással, illetve a sok össze-vissza kattintgatással!
Várjunk amíg befejezi a telepítést. (A telepítési idõ jóval kevesebb, mint ha simán telepítgetnénk a játékokat, de ez gépfüggõ. Tesztelésnél kb 13 perc volt a telepítési idõ. Ha normálisan telepítenénk fel a játékot, akkor ugyanez a telepítés több mint 30 percet venne igénybe.)
Amíg telepít, addig lehetõség szerint ne használjuk a gépet, mert a telepítési idõ megnõhet, rosszabb esetben megszakadhat a telepítés!
Indítani az asztalon lévõ Sims3 városszépítõ Cuccok ikonnal lehet vagy a The Sims 3 ikonnal a Launchert indíthatjuk el!
Ha nincs ikon az asztalon, akkor a következõ helyrõl tudjuk elindítani: C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3 Városszépítõ Cuccok\Game\Bin\TS3SP04.exe
Windows 7 Ultimate-en (32-bit) Tesztel, de elvileg mûködik Vista és XP alatt is.
Észrevételeket várok!
Remélem mindenkinek fog mûködni!
Letöltés
Kód: Egész kijelölése
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Már megy! :D
Mikor letöltött minden kiegészítő újratelepítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!