Fuzespatrik kérdése:
Ipaden a minecraftban creative módban hogyan lehet tnt-t felrobbantani?
Figyelt kérdés
A minecraft pocket editionban2013. márc. 1. 12:29
1/6 anonim válasza:
GONDOLOM LERAKSZ 1 TNT t ÉS ÁRAMMAL AKTIVÁLOD
2/6 A kérdező kommentje:
Mond már te csicska,honnan varázsoljak áromot egy fákkal teli kocka béna játékban?
2013. márc. 9. 10:54
3/6 Multigod97 válasza:
Én sem jöttem még rá, de sztem nem lehet :(
4/6 anonim válasza:
Pocket inv editorral beaddolsz survivalba tüzet (ID 51 asszem vagy csak egyszerűen "fire") és kezedbeveszed és rákattintasz a tnt-re. Kreatívba szerintem nem lehet mert eltünik ami a kezedben van de próbáld meg mert lehet azóta jött egy frissítés amiben már ilyen nincs, amit én tudok az 0.6.0-ban volt
6/6 anonim válasza:
kovakő és acéllal próbáltad már?1.0-ban benne van ! -.-A sok okostóni nem tud minecraftozni! Vagy a kilencet se ütik meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!