Minecraftban milyen redstone szerkezet építésével tudom jól elütni az időt?
Figyelt kérdés
Már elég sok alap dolgot megépítettem redstone segitségével, most inkább komplexebb szerkezetek iránt érdeklődnék (pl. mint a digitális óra, vagy kombinációs zár) - a számológépen kívül, az egyelőre sok lenne :D2013. febr. 27. 20:04
1/9 Prym válasza:
nyomtató , van magyar aki épített ilyen
2/9 anonim válasza:
Számoló gép,vagy szerencse játék random jellel.
3/9 A kérdező kommentje:
A számológép tetszik, csak még nincs meg az a redstone tudásom, amivel meg tudnám építeni (sajnos nem értem, hogy hogyan működik a full adder - ha valaki elmagyarázná, annak nagyon örülnék). A nyomtató is érdekes, bár szerintem még az se nekem való. Ilyen digitális óra méretű szerkezetre gondoltam igazából, amivel eljátszadoznék :D (ismétlem, ha valaki elmagyarázza a full addert, akkor a számológépnek is nekilátnék)
2013. febr. 28. 16:55
4/9 anonim válasza:
Miért nem keresel rá a full adder-re a youtube-on én rákerestem és kihozott legalább 15 találatot.
5/9 anonim válasza:
Amúgy még így is elég profi redstone ozónak tűnsz enélkülis ha egy ilyenre is rászánod magad.Amúgy nagyon király lenne egy computer ez lenne az első magyar minecraftos számító gép és a 3 madik a világon
.Szerintem írj ki egy kérdést erről full adder-ről.
6/9 anonim válasza:
Nézd, pl. építs számológépet, tv-t, stb.-t.
Amúgy pedig építs számítógépet!
7/9 A kérdező kommentje:
Amúgy tegnap este rájöttem a full adder titkára :D Nem is olyan nehéz... Épitettem is egy csak összeadó masinát, ami 1-9-ig képes összeadni (nem olyan sok, de haladás). A számítógép tényleg durva lenne.
2013. márc. 1. 22:16
8/9 A kérdező kommentje:
Mellesleg nem vagyok profi, pusztán azért akarok nagyobb dolgokat építeni, mert szerintem egy ilyen 4x4-es piston ajtó felhúzásában nincs semmi különleges. Oké, rá kell jönni, hogy milyen sorrendben követik egymást a pistonok meg számolgatni a tikkeket, de alapjába véve nem nagy kunszt. Viszont már egy olyan számológépet összerakni, ami bár csak összeadni tud, nagyságrendekkel nagyobb fejtörést okoz (nekem legalábbis). Mellesleg a számológép mellett (aminek ugye ma fogtam neki úgy istenigazából :D) a digitális óra zsugorításán dolgozok, hogy lehetőleg a kijelző mögötti legkisebb helyen férjen el az egész, illetve majd olyan digitális órát akarok építeni, aminek az ,,agya'' nem a piston-forgatásos módszer, hanem csupa csupa redstone, repeater, torch és kőblokk. :)
2013. márc. 1. 22:50
9/9 anonim válasza:
Ha már Minecraft... Valaki nem tudna linkelni egy olyan MAGYAR oldalt ahol PONTOSAN elmagyarázzák egy számológép működését? Vagyis az addereket (half adder, full adder, kivonás), mert engem kqvár@ érdekelne egy nagyobb calc megépítése (30bit körüli)...egy 4 bitesbe nincs semmi "nagy dolog".vagyis...szóval...értitek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!