Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraftban milyen redstone...

Minecraftban milyen redstone szerkezet építésével tudom jól elütni az időt?

Figyelt kérdés
Már elég sok alap dolgot megépítettem redstone segitségével, most inkább komplexebb szerkezetek iránt érdeklődnék (pl. mint a digitális óra, vagy kombinációs zár) - a számológépen kívül, az egyelőre sok lenne :D

2013. febr. 27. 20:04
 1/9 Prym ***** válasza:
nyomtató , van magyar aki épített ilyen
2013. febr. 28. 14:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Számoló gép,vagy szerencse játék random jellel.
2013. febr. 28. 15:31
 3/9 A kérdező kommentje:
A számológép tetszik, csak még nincs meg az a redstone tudásom, amivel meg tudnám építeni (sajnos nem értem, hogy hogyan működik a full adder - ha valaki elmagyarázná, annak nagyon örülnék). A nyomtató is érdekes, bár szerintem még az se nekem való. Ilyen digitális óra méretű szerkezetre gondoltam igazából, amivel eljátszadoznék :D (ismétlem, ha valaki elmagyarázza a full addert, akkor a számológépnek is nekilátnék)
2013. febr. 28. 16:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Miért nem keresel rá a full adder-re a youtube-on én rákerestem és kihozott legalább 15 találatot.
2013. márc. 1. 20:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Amúgy még így is elég profi redstone ozónak tűnsz enélkülis ha egy ilyenre is rászánod magad.Amúgy nagyon király lenne egy computer ez lenne az első magyar minecraftos számító gép és a 3 madik a világon

.Szerintem írj ki egy kérdést erről full adder-ről.

2013. márc. 1. 20:48
 6/9 anonim válasza:

Nézd, pl. építs számológépet, tv-t, stb.-t.

Amúgy pedig építs számítógépet!

2013. márc. 1. 21:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Amúgy tegnap este rájöttem a full adder titkára :D Nem is olyan nehéz... Épitettem is egy csak összeadó masinát, ami 1-9-ig képes összeadni (nem olyan sok, de haladás). A számítógép tényleg durva lenne.
2013. márc. 1. 22:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Mellesleg nem vagyok profi, pusztán azért akarok nagyobb dolgokat építeni, mert szerintem egy ilyen 4x4-es piston ajtó felhúzásában nincs semmi különleges. Oké, rá kell jönni, hogy milyen sorrendben követik egymást a pistonok meg számolgatni a tikkeket, de alapjába véve nem nagy kunszt. Viszont már egy olyan számológépet összerakni, ami bár csak összeadni tud, nagyságrendekkel nagyobb fejtörést okoz (nekem legalábbis). Mellesleg a számológép mellett (aminek ugye ma fogtam neki úgy istenigazából :D) a digitális óra zsugorításán dolgozok, hogy lehetőleg a kijelző mögötti legkisebb helyen férjen el az egész, illetve majd olyan digitális órát akarok építeni, aminek az ,,agya'' nem a piston-forgatásos módszer, hanem csupa csupa redstone, repeater, torch és kőblokk. :)
2013. márc. 1. 22:50
 9/9 anonim válasza:
Ha már Minecraft... Valaki nem tudna linkelni egy olyan MAGYAR oldalt ahol PONTOSAN elmagyarázzák egy számológép működését? Vagyis az addereket (half adder, full adder, kivonás), mert engem kqvár@ érdekelne egy nagyobb calc megépítése (30bit körüli)...egy 4 bitesbe nincs semmi "nagy dolog".vagyis...szóval...értitek...
2014. jan. 17. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!