Tényleg ez van a minecraft világ végén?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=XueAK-fzboc mármint tényleg CSAK ennyi?!?! Én meg vmi nagy falakat képzeltem el... :S Biztos h ez a van a világ végén, vagy csak kamu?2013. febr. 28. 22:43
11/15 anonim válasza:
Nincs villág vége és írd be ezt majd mond meg milyen a farland:/tp 100 100 999999
12/15 Zsolti2000 válasza:
én voltam a világvégén nem olyan nagy cucc, csak annyi hogy nincs talaj csak a textureja van ott, de leesel a semmibe.
A minecraft csak 30 millió blockot tud legenerálni!
13/15 Zsolti2000 válasza:
A videó teljesen igazat mond, semmi különös az egészben
14/15 Zsolti2000 válasza:
aki nem hiszi el hogy nincs világvége az kerresen meg skypen én szivesen megmutatom :)
15/15 anonim válasza:
1.12.2-ben van egy world border a 29999983. blokknál, amit így tudsz átlépni: /worldborder set 59999900. Ez után 16 blokkal pedig láthatatlan fal van, aminek átlépését csillében tudod megtenni. Csillében eljuthatsz kb. 30000120-ig, de ott van a világ vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!