Tényleg ez van a minecraft világ végén?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=XueAK-fzboc mármint tényleg CSAK ennyi?!?! Én meg vmi nagy falakat képzeltem el... :S Biztos h ez a van a világ végén, vagy csak kamu?2013. febr. 28. 22:43
1/15 Wolfenstein2000 válasza:
......
Ez mi? Mi van a világ végén, erre lemegy a bedrockig, majd szórakozik egy kicsit a maga baromságaival...
2/15 -=GReddy=- válasza:
Baromsag
MC Edit -tel en is meg tom csinalni
xD
Nyugi menj ameddig akarsz nem esel sehova :))
3/15 A kérdező kommentje:
és az a sok bug?
2013. márc. 1. 18:43
4/15 anonim válasza:
A minecraft világ végét szinte elérhetetlen de ha még is sikerül ott a farlands van.Ha érdekel a far lands akkor üsd be google-be vagy a youtube-ba.Amúgy a farlands-ot beta-ba kiszedték de a 1.4.2-be véletlenül vissza került.Nézz utánaha akarsz
5/15 -=GReddy=- válasza:
Én rákerestem xD és az első amit kidobott a Google az volt ,hogy
- Minecraft farlands mod
XDD
6/15 anonim válasza:
Nézd, Minecraftban nincs a világnak vége.
Ilyen hülyeségek helyett nézd meg a Minecraft Monolpolymat , a youtube csatornámon (*****)
7/15 Dano2fly válasza:
Próbáld ki! Indulj el, azt 90 év múlva mond meg mi a helyzet!
8/15 anonim válasza:
ilyen, hogy "világ vége" nincs minecraftban. a mapnak akkor lesz vége, ha betelik a ramod, és befagy a géped, mert már akkora mapot generáltál le. (nem értek annyira a minecrafthoz, lehet, hogy a távoli legenerált chunk-okat nem ramban, hanem már háttértáron tárol a játék, így akkor lenne vége a "világnak" ha mondjuk 1 terabyte-os mapot csinálsz(ami nem 1-2 év lenne))
9/15 anonim válasza:
10/15 anonim válasza:
én a kreatív módban addig ástam lefelé,amíg ki nem estem a világból,és kiírta,hogy meghaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!