Ez miért van igy a FIFA 13-ban?
Volna egy pár kérdésem a FIFA 13 FUT-hoz kapcsolatban Xboxra:
1.Mostanság elég gyakori hogy ha FUT-ot játszok akkor elkezd akadozni a játék menet közben, de csak akkor ha nálam van a labda. A problémát nálam kell keresni?
2.a piacon ezerszámra látok Messit, CR7t meg hasonlo kaliberü és föleg nagyon drága játékosokat eladásra, de még egyszer sem játszottam olyan csapattal ahol meg lett volna ilyen drága játékos. Az ilyen játékosokat a gép generálja vagy tényleg van akinek meg van?
3. Vannak olyan játékosok akik bekerülnek a hét válogatotjába vagy a tavalyi év legjobb játékosai lettek ezek fekete illetve kék szint kaptak. Ha nekem van egy játékosom és teszem azt a hét válogatotja lesz az megkapja a fekete szint?
4. Miért éri meg arany csomagot venni? Kb már vagy 10-15 élyen csomagot vettem FUT pénzért ami kb 75-115K pénz, de a bennük lévö dolgok nem érnek annyit mint a csomag. Egyszer kaptam egy játokost amit 26K tudtam eladni. Egyszer. Akkor mi értelme van?
5. Van valamilyen lehetöség hogy FUT pénzt gyüjtsek a bajnokságok és kupákon kivül?
Egyenlöre ennyi de lehet késöbb lesz még pár kérdésem elöre is köszi.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!