Eddig ment a fifa 13 de most Messi képénél kilép?
Figyelt kérdés
Eddig mikor indítottam akkor mindig ingúlt simán ... Leszedtem az új nvidia drivert és most Messi képénél egy idő után elfeketedik a képernyő és annyi . Mit tegyek ?2013. febr. 23. 20:21
1/3 Space089 válasza:
Várj még. Én nem tudom, hogy mi van evvel az új Fifával, talán már jött ki frissítés hozzá, de én is azt tapasztaltam, amit te. Mikor elindítom a játékot, bejön Messi, és semmi...aztán elfeketedik, és megint semmmi...Aztán egy idő után elindul a játék. De zavaró így várni. Mindenesetre, ha megvan a szükséges gépigényed, az elfeketedés után pár percel el kéne indulni a játéknak, szerintem.
2/3 A kérdező kommentje:
Hello vártam és bejönnek a nyelvek de megakad nem hiszem hogy a gépemmel lenne a baj ... 4GB ram 1GB videókártya 128 bit 2.8 GHZ processzor . Ha megvan a frissítés légyszi linkeld be előre is köszi :)
2013. febr. 24. 12:59
3/3 A kérdező kommentje:
Mindent megpróbáltam ... a replay0 -t írásvédetté tettem , az instacet 1 re állítottam . Újra felraktam ... nincs ékezetes mappában . Nem tudom hogy mi lehet a gond ... valahogy nem lehet visszaállítani az előző videókártya drivert ? Amielőtt felraktam azelőtt ment
2013. febr. 25. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!