Mi a véleményetek az Assassin's Creed sorozatról?
Figyelt kérdés
Melyik rész tetszett nektek legjobban és melyik tetszett kevésbé?
Konkrét tulajdonságokra vagyok kiváncsi.
Mint pl kinek volt eddig legjobb a ruhája,a fegyverzete,személyisége,képessége,története és stb.
Nem sértésböl de lehetöleg csak olyan emberek válaszát várom akik végigjátszották mind az 5 részét.
2013. febr. 24. 14:31
21/33 A kérdező kommentje:
Esetleg ha valakinek van még valami véleménye,akkor az nyugodtan írja le.
2013. febr. 27. 11:14
22/33 ZolaZotya válasza:
lehet bejelentik a AC IV: Black Flag című részt. Ami a III-ban sikeres hajócsatákra fókuszál jobban és kalózokról szól. nem csoda. Amúgy szerintem nekem legalábbis nem baj, ha évente adnak ki AC-t én mindegyik részt bírom.
23/33 ZolaZotya válasza:
A IV-nek a főszereplő elvileg Edward Kenway, Haytham Kenway apja lesz
24/33 A kérdező kommentje:
Értem.
És az templomos lesz vagy asszasszin ?
2013. febr. 27. 17:45
25/33 anonim válasza:
Ezt a kalózos dolgot hanyagoljátok. Ezek csak pletykákt (lehet). Amíg nincs official információ, ne beszéljetek ökörségeket. Lehet, hogy valamelyik fan csinálta, hogy megtévessze az embereket. Régebben is volt ilyen, hogy 1789-et ábrázolták az új gamenek, de mégsem!
26/33 anonim válasza:
Én az 1 részével játszottam sokat (2-3 ba csak belekezdtem)
1 részt tetszett kicsit prince of persia copynak tartottam a mászások miatt de tetszett...a 2-3 rész nem jött be lényegében ua csak fegyverek lettek benne meg más küldetés anniyra a story nem érdekelt hogy tovább forszírozzam...Talán 1x rászánom magam hogy kivigyem őket.
27/33 ZolaZotya válasza:
AC IV: Black Flag hivatalos
28/33 anonim válasza:
Ja, hát most már igen. Szerintem összeb*szták a sorozatot. Kíváncsi leszek, hogy a jelenben mi köze lesz a Karib-tenger felé visszautazni a múltba? Mégis mit keresnek majd ott? Többiben még megértettem, hogy a templom meg az alma, de ez kezd már hülyeség lenni.
29/33 anonim válasza:
Az AC IV története szerint, egy spanyol flotta (a nevét már nem tudom) viharba került és elsüllyedt. A hajók tele voltak arannyal, így hát most az összes arany ott hever az óceán mélyén és csak arra vár, hogy a kalózok kiszedjék onnan. Szerintem lehetséges, hogy az Éden Almája is az aranyak közt volt és akkor itt indul ismét a harc, hogy a templomosok vagy az assassinok szerzik-e meg elöbb az Almát :) Ez csak az én véleményem a múltról aztán lehet, hogy teljesen más lesz :P
30/33 anonim válasza:
az a baj veletek, hogy fogalmatok sincs miről beszéltek, mindenki mondja hogy az AC2 a legjobb de nem tudjátok megmondani miért :D csak mert ezio jól néz ki és ennyi, a brotherhoodban is csak annyi pozitívum van, hogy fejlődhetnek a csapattársaid, a revelationban pedig már csak a kampó volt ami érdekes, de azt ne mond már, hogy órákon át a kampón élvezkedtél mert akkor nem csak retard de aberrált is vagy. ezek alig 1 óra gameplayek, a harmadik rész sokkal jobb ezeknél, csak az indián gyerek nem olyan badass mint ezio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!