Mi a véleményetek az Assassin's Creed sorozatról?
Melyik rész tetszett nektek legjobban és melyik tetszett kevésbé?
Konkrét tulajdonságokra vagyok kiváncsi.
Mint pl kinek volt eddig legjobb a ruhája,a fegyverzete,személyisége,képessége,története és stb.
Nem sértésböl de lehetöleg csak olyan emberek válaszát várom akik végigjátszották mind az 5 részét.
Na hogy most szó eset a GTA ról nekem kimondottan az a kedvenc játékom.
Csak hát egy uj gta ra 5 évet kell várni.
Assassin creed sorozat lehet azt mondani hogy gta klon ugy ahogy a sainst row sorozat de a saint row rol jobb ha nem is beszélünk olyan mint egy mese 5 percnél tovább nem játszottam vele.
Első része unalmas volt.
Második része jobb volt sokkal.
Brotherhood picivel jobb mint a kettő.
Revelations még nem játszottam vele, de az egyet csak veri
III - a BH és II után egy picivel a harmadik helyen nálam
A történelmi alakok tényleg akkor és ott haltak meg ahol a játékban.
Nálam a kedvenc assasin Ezio
Nem tudom hogy egy pár ember miért nem szereti az Assassin's Creed sorozat,az első része az tényleg lehangoló unalmas volt.
De a többi része szerintem nagyon jóra sikerült. Én szerintem az Assassin's Creed sorozat még mindig többet ér a Call of duty vagy a Crysis sorozatnál.
Mivel hogy ott még az embert se látod akit irányitasz,és így nem tudod át látni teljesen a játék teret,tehát nem is annyira élvezetes azok a játékok. Az Assassin's Creed eknél pont az elentétje a helyzetnek.
De ezt egyébként nem sértésből írtam,ízlések és pofonok,mindenkinek más tetszik.
"Mivel hogy ott még az embert se látod akit irányitasz,és így nem tudod át látni teljesen a játék teret,tehát nem is annyira élvezetes azok a játékok"
Mert az egyik fps, a másik meg tps. Rohadtul nem lesz jobb egyik vagy a másik, ez ízlés kérdése...
Még az első válaszolónak üzenném :
Lehet nem kéne minden évben Assassin's Creed,de szerintem jó játék, de ha már itt tartunk az EA Games is minden évben adja ki a Fifákat akkor ők mik ha nem pénzéhesek ? Readásul ott csak focizni tudsz egyik meccs a másik után. Viszont az AC3 ba teljesen különbözö dolgokat tudsz csinálni.
I have no shadow csak hogy tud nem a te beszológato bunkó válaszodra voltam kiváncsi.
Én direkt oda írtam hogy ez csak az én véleményem.
De mondjuk egy 10 évestől mit várjak ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!