Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Sims 3 bútor telepítése,...

The Sims 3 bútor telepítése, miért nem teszi be a játékba?

Figyelt kérdés

A minap leszedtem 5 szekrényt. Fel is tette elvileg, mert az indítópanelen a telepített dolgok közt vannak, viszont a játékban nem jelennek meg. A hajakat, ruhákat megjeleníti, de a tárgyakat nem. Valaki tudna nekem segíteni? Az alap játék van meg és nincs patch, a 1.0.631.00002 verzió van meg.

Előre is köszi a segítséget

2013. febr. 22. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:

lehet hogy más tartozékból lett feltéve a netre szoktak olyat de neked nincs meg a (más tartozék) ezért úgy látod hogy feltette de nem is . De azt le is ellenőrizheted úgy hogy amikor telepíted akkor ott van a végén hogy

siker: akkor feltette

valami olyan van hogy nem ez akkor nem tette fel (de ezek csak abban a kis telepítőablakban vannak beírva

A másik hogy nem találod meg de könyű kikeresni rámész a berendezésre és ott tudod hol vannak így külön felsorolva a bútorok, világítás.... és rámész a bútrokra ott a szélén van ilyen nyil felfele és ott kiválasztod hogy ilyen csillag jegy aszzem arra rámész és csak olyan bútor lesz ott amit letöltöttél (nyugi nem törlődik ki a többi csak majd vissza kell állítani és kész )

2013. febr. 23. 09:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt írta, hogy sikeres a telepítés szóval nem értem, hogy miért nincs benne:S
2013. febr. 23. 12:42
 3/3 anonim válasza:
SZia nekem is ez a problémám.Ha már rá jöttél akkor le irod hogy kell?
2016. jún. 23. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!