Segítség TERA online? Akinek van a fraya szerverre accountja karakterrel és nem használja az nekem tudná adni?
Figyelt kérdés
Mert a fraya szerver le van zárva és haveromék ott játszanak és én is szeretnék velük játszani,ha küldene nekem valaki privátban 1 accot karakterrel frayára nagyon hálás lennék!2013. febr. 18. 22:45
1/17 anonim válasza:
Ez az oldal nem hírdetésre való , amúgy meg sokat nem vesztesz vele.
2/17 A kérdező kommentje:
Ez nem hirdetés akarna lenni hanem csak 1 kérés hogy hozzájuthassak ahhoz amit én sajnos későn próbáltam véghez vinni ezalatt értem a regisztrációt....Amúgymeg ízlések és pofonok ilyen grafikát nem sűrűn találsz....
2013. febr. 19. 00:51
3/17 anonim válasza:
csak hogy a szep grafika nem eleg hogy 1 jatek sikeres legyen...
4/17 anonim válasza:
A másik , játszottam vele mikor indult , szép grafika meg 1 rakat bugg , a játékmenet meg maximum szinten olyan élvezhetetlenül szar...
Grafika ide édeskevés ... Amúgy meg szerintem van nála szebb mmorpg is xd
5/17 anonim válasza:
a geptol fugg hogy 1 online jatek bugos vagy sem... ekkora hulyeseget reg olvastam
a jatekelmeny jo? biztos csak ugy poenbol lett ingyenes, es nem azert mert bukas a jatek
6/17 anonim válasza:
Géptől is függ ?XD 6950 + i5-2500k és tera indulása után 2 hónappal 1 rakat bugg volt .
Amúgy meg miért a taurihoz hasonlítgatod ? A tauri 1 szar tört szerver ... , bár még így is lehet jobb end game van mint a teranak xD
7/17 anonim válasza:
jol van Pistike, ha te mondod...
8/17 anonim válasza:
Köze nincs a gépnek a bugghoz , olyan sötét vagy fiam mint az éjszaka . Amúgy jobb gépem van mint amienről te álmodsz fiam :P És tudod engem nem anyuka apuka tart el hanem megspórolom rá a pénzt , szóval azután ugassál ..
9/17 anonim válasza:
UI : Amúgy akárhogy is fáj papa , a low graphics wow volt és maradt a legjobb mmorpg , akárhogy sír a szátok nem véletlen a 10millió előfizető 8év után , tera 500k alatt volt és alig félévet bírt ki . /ezt úgy mondom hogy tera-n prestarton ottvoltam , igaz jóideje abbahagytam , de a wowot is már .../
10/17 anonim válasza:
Fiam nekem internet szolgáltató szervergépem van az oxinettől nekem van olyanom amienről te álmodsz!!!!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!