Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A tera milyen szerintetek?

A tera milyen szerintetek?

Figyelt kérdés

tera online mmorpg-re gondolok, elkezdtem vele játszani mint sokan mások mert f2p lett, de most kezdek örülni, hogy nem fizettem be rá, pedig terveztem.

igazábol 42-es vagyok és eddig jó volt, de most már kezd problémás lenni, hogy semmi nincs ebben a játékban. Tényleg semmi, igazából a játékmenet roppant primitív, "dobozból" dobozba repülgetünk és ugyanazokat a küldiket csináljuk lvl 60-ig

a skillek is totál unalmasak szerintem, mindenhol láthatatlan falak vannak, és a játék mindenben korlátoz pl a ruhákban, nem hordhatok heavy-t csak ha olyan a kasztom meg ilyenek... nem úszhatok a víz alatt, nem lehet repülni sem, szóval ezek apróságok, de így összeadva rájövünk, hogy ez a játék nem nyújt semmit csak szép grafika meg egy kamu célzórendszer, ugyanis nem igen lehet elugrani az ütések alól, mert szinte minden betalál és minden nyomkövetős (távolságira gondolok)

szóval terások, van valami jó ebben a játékban amiért érdemes még játszanom?? mert én tényleg primitívnek találom és fáj a szívem hogy egy ilyen szép játék csak ennyire volt jó :(

2013. febr. 18. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Én régen játszottam mikor indult a játék.

Jónak tűnt elsőre , fasza harcrendszer és gyönyörű fantasy grafika . A gontok a max szinten kezdődtek , mert kb semmit nem lehet csinálni , csinálhatod a napi küldiket , ami irritálóan unalmas rohangálás , azért hogy abból legyen pénzed (reput is kapsz csak magában lósazrt nem érsz vele , mivel csak kalapot lehet venni) , a pénzed elköltöd a gearedre hogy pluszold . Én annó augusztusban hagytam ott . Fejlesztettem a gearem ami szép meg jó , csak +7felett mindig betörte , akármielyen drága port vetem hozzá , kb 40k goldom ment el rá .. De ez még nem lenne magában gond , a gond ott kezdődik hogy PvE és PvP . A PvE-je valami iszonyat unalmas és gyenge , dungeonok nagyon gyérek , nexus egy laggfest és amikor én befejeztem akkor hozták be egy raid instát amit sikerült kipróbálnom , bővebben mondva se lett valami jó . A PvP-je kellemes , de nagyon Unbalanced volt annó , sorcererrel voltam , tömeg sebzőnek jó voltam amúgy meg 1v1be melee-t életben nem vertem el mert knockback-el stunol rootsol stb...

Ráadásul egy betű tooltip SINCS a játékban . Igazából ott untam meg hogy ezért fizetek . Jah igen , és sima dungeonra is várni kellett órákat , pesze ez gondolom F2P-miatt most jobb .

Igazából én sokkal jobb játékra számítottam a 4év fejlesztéstől. Gw2;TSW sokkal jobb lett a Teranál.

2013. febr. 18. 21:53
 2/9 anonim ***** válasza:
szerinted miert lett ingyenes? szep grafika es ennyi
2013. febr. 18. 21:56
 3/9 A kérdező kommentje:
ez elég elszomorító... igazából a skillek is elég gagyik nem valami látványosak, 2 hete tök aranyosan játszok aztán elkezdtem gondolkodni... mint wowban, ugye amíg agyatlan zombiként játszol addig jó, de hogyha keresed a pozitívumait a játékban rájösz hogy primitív és vannak jobbak is...
2013. febr. 18. 22:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát azért a wowot szerintem ne szóld le és ne is hasonlítgasd egy bukott mmohoz , a wow a világ legtöbb pénzt hozó játéka , és még ha én már régen is otthagytam , nem véletlenül van 8 év után is 10millió eredetis (fizető) player.

AMúgy pve content-be ver minden mmo-t a wow.

2013. febr. 18. 22:08
 5/9 A kérdező kommentje:

azért ismerd el, hogy a wow legnagyobb sikere egy ördögi köz ami a sok playerhez kötődik,

ugye a wow a legjobb mert 8 év után is 10 millióan játszanak ?:)

a palyerek 95% csak ennyit tud róla mondani, ez a legjobb mert népszerű és azért játszok mert mindenki ezt játsza.

m1 erről ne vitatkozzunk nekem nem volt elég ennyi, hogy sokan játszanak, sosem bírtam tovább lvl 20-nál, mert ott sem találtam semmi érdekeset, kivéve azt, hogy ellen szegülhettem a törvényeinek pl házasodni másik frakcióssal.

de igazából nekem az sem nyújtott semmi különlegeset, szóval alapból úgy kezdeni hogy a karim ocsmány... aztán a populációja, amit említettem 95% retard akik csak annyit tudnak, hogy ez a legjobb mert sokan játszanak, és ugye még játék közben 500x megkérdezik, hogy ugye hogy ez a legjobb? nem hiába játszanak ennyien, a maradék 3% is idegesítő hülyegyerek akiknek a mami fizeti a játékot, a végső 2% pedig a hardcore kocka akikkel inkább nem barátkozok mert túl jók, szal az a 10 millió is negatívum volt nállam :D

összegzésül csúnya karakterek, idegesítő népek nekem ennyi elég volt belőle.

2013. febr. 18. 22:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát én nem így ismerem , legalábbis a magyar wowosokat nem , régebben nem egy guildben voltam és tényleg az emberk jófejek voltak , családapák akik kikapcsolódásként játszanak , persze el lehet itélni ..

Az hogy sokan ráfogják hogy jó ... hát szerintem ha The Burning Crusade alatt játszottál volna a wowal , megértenéd miért epic az egész . Bár az tény hogy a wotlk gyenge lett , a cataclysm a legalja , és a panda se erős ahogy hallom.

2013. febr. 18. 22:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát ez engem is idegesít hogy pl. nincs ellenséges nemzet vagy valami, de engem valami megfogott benne, de lvl 60-on már jobb lesz mert lesz az end game kb 7-8 dungival meg bg is lesz.
2013. febr. 19. 11:30
 8/9 A kérdező kommentje:
számomra az insta meg a pvp nem minősül end game-nek.. ehhez nem kell 30 giga. ez egy nulla.
2013. febr. 24. 13:42
 9/9 A kérdező kommentje:

igazabol a wowbol sokat kilehetett volna hozni, de amit kihoztak belőle, az nem az igazi, vagy ami tetszik is, abban a megvalósítás nem az igazi, szerintem.

számomra a tökéletes mmo valahogy l2 aion tera összeadásával lehetne... meg egy két elem a wow-ból pl kocsmázás vagy ilyen apróságok :)

2013. febr. 24. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!