Szerintetek a tavalyi év legjobb MMORPG-i? Pontozzátok őket!
Én tavaly kipróbáltam pár mmo-t leírom a tapasztalataim , kérlek tiis írjátok le (de csak olyat amit kiis próbáltatok) hogy tetszett , akár az én pontozásos rendszeremmel is leírhatjátok.
World of Warcraft : Mists of Pandaria :
Grafika: 4/10 , hát köztudott hogy a wow nem a grafikáról híres..
Küldetések: 2/10 , szokásos sablon küldik
Hangulat: 4/10 , egész jó távolkeleti hangulatot adtak a pandák , de ez még ígyse ér a TBC-s wowhoz fel
PvE Countent: 10/10 , wow egyik nagy erőssége az endgame..
PvP: 8/10 , komolyszinten elég nehéz ..
Kasztok: A wow egy folytatás a kasztok ismeret voltak szóval ..
Tera Online :
Grafika: 10/10 , maximális beállítások mellett gyönyörű fantasy világot adott (bár megjegyezném hogy tele buggal)
Küldetések: 2/10 ittis wowos sablon küldik..
Hangulat: 8/10 , jó volt igazi fantasy
PvE Countent: 1/10 , nagyon gáz volt az endgame , farmoláson kívül semmit nem lehetett anno csinálni
PvP: 4/10 , a játékot ami megmenti a harcrendszer , de a pvp nagyon unbalanced (volt legalábbis mikor én játszottam)
Kasztok: 6/10 , hiányoltam a mobilitást .. csak healer kaszt meg csak tank kaszt ...
The Secret World :
Grafika: 10/10 , valami epic amit műveltek vele , egy ilyen ismert világot (mivel ugye New York , egyiptom és más valós hely is van a játékban) nehéz megcsinálni , nem vélelen hogy valami eszméletlen nagy az ajánlott gépigénye.
Küldetések: 10/10 , a legkellemesebb csalódás , nagyon jók a küldetések kicsit nehezek de meglehet szokni hogy köveztetgetni kell ! Nem véletlen hogy van egy beépített google a játékba.
Hangulat: 10/10 eszméletlen jó hangulata van az egész story rész alatt .
PvE Countent: 6/10 , jónak jó , csak kevés szerintem az 1 raid
PvP: 7/10 , egész jó , csak nehezen szokható
Kasztok: ?/10 , mivel a TSWben nincsenek kasztok , a karaktered olyan irányban fejleszted amere akarod , ezért nem lehet pontozni , de nagyon jó és müködő dolog .
Star Wars: The Old Republic :
Grafika: 1/10 , nem is részletezném , nekem nagyon nem tetszett , kifejezetten csúnya
Küldetések: 6/10 .. elment.
Hangulat: 2/10 , én nem éreztem át az egészet
PvE Countent: 1/10 , nem vélelen lett bukás ..
PvP: 2/10 , szokhatatlan és rossz
Kasztok: 7/10 .. nekem egyetlen dolog ami bejött a játékban
Guild Wars 2 :
Grafika: 8/10 , egész jó de de mint fantasy világ a tera nyomába nem ér.
Küldetések: ?/10 , mivel nem voltak küldetések ...
Hangulat: 5/10 , olyan semmien volt , mégis egész szórakoztató
PvE Countent: 1/10 , nem véletlen hagyták ott sokan ..
PvP: 3/10 , egész jó de csak skinekért nincs kedvem 10órákat pvpzni ...
Kasztok: 6/10 voltak sablon kasztok is(warrior) , de egyediek is(Mesmer,Enginer,Necromancer) ..
ÉS hol marad az EvE online? Szerintem simán leveri az összes gagyi marhaságot. "WoW az összes" csak egy kicsit át van írva. Olyanok mint a mostani filmek sablon alapján készülnek...
És az EvE-re én 10/10 et adok minden téren
Guild Wars 2
fel vttem egy karaktert lvl 80ra nap 3.4 óra játékkal kb 1 hónap alatt! ... iszonyat jó játék ... de! az, hogy a free playereket ennyire korlátozzák :( nem tudsz csetre írni / wb-nél köszöni meg köszöni e matt... /és még számtalan dolog van ! de így s nagyon jó .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!