Xbox 360 -hoz játékok segítség?
Figyelt kérdés
Ha pendriveról akarok játszani xboxon akkor ki kell chippeltetni az xboxot?:)2013. febr. 13. 10:55
11/22 anonim válasza:
"Képzeld annyi pénzem nincs, hogy az internetet beköttesem,"
Hogyne, de konzolt (ami egyértelműen luxuscikknek számít) azt veszel...
Legalább másokat ne nézz olyan hülyének, mint te magad vagy!
12/22 anonim válasza:
Nekem is 6 eredeti az összes játékom mégsem sírok jajj kéne még 10-20db a kevésbé jókat cserélgetem ha va pénzem befizetek a Live-ra is 3 hónapot ha nincs nyomom egyedül a játékot és mi ezzel a baj.Meg sem fordulna a fejemben hogy belepiszkáltassak a gépbe.De te ezek szerint a saját dolgaidat sem becsülöd mert egy vadi új garanciás gépet készülsz tönkretenni.Miből javíttatod meg ha a buherálás után 4-5 hónappal lesz valami baja??Ebbe nem gondolsz bele??Jobban kéne becsülnöd a saját munkádat akkor talán másét is megbecsülnéd!!!
13/22 anonim válasza:
És tartozok is valakinek szépen ezért csak megjegyzem.
14/22 anonim válasza:
Aki csinálja az ad rá garanciát. És ért is hozzá nagyon, egyedi módszerrel dolgozik, haver ps2-jét is úgy kiütötte hogy 5 éve semmibaja, és azonnal elindít mindent még a psx-ét is rögtön. Amúgy van 2 eredeti nálam kölcsönben, és egy a sajátom. Hát nem vok oda a multiért szóval live nem kell meg netem sincs otthon csak telómon azt dugjam rá, 50 mb-s mobil netet xd?
15/22 anonim válasza:
Nekem a horgászatról kellett lemondanom és jelenleg állásom sincs amire már vagy 10 éve nem volt példa.5 évi két banki kölcsönt fizettem elhiheted tudom milyen ha nincs de attól még vannak elveim!
16/22 anonim válasza:
Nekem csak 5Mb/s netem van úgy tudom a Live-hoz 2Mb/s is elég.A multi nagy élmény hidd el nem COD-ot(amúgy egy forintot nem ér)kell alapul venni sok jó co-op game van a világon.
17/22 anonim válasza:
A telómat nem tom rádugni meg egy 5 perc alatt lezabákná a netet. Gondolom jó a multi ha annyian tolják de engem nem vonz. Talán egy régi quake, conter strike haveroknál egy két mecs erejéig de hosszútávra? :D
18/22 anonim válasza:
Én is csak akkor veszek Gold tagságot ha olyan játék van porondon amit érdemes co-op-ban tolni egyébként csak ezért kell fizetni a többi Live-os szolgáltatás ingyen van,bármit letölthetsz demókat,DLC-ket,avatar cuccokat,háttérképeket stb..A patch-ek maguktól letöltődnek a játékokhoz mert javarészt a mostani gamek-ben sok a bug pl:Resident Evil6,Dead Islands,Skyrim hogy csak párat említsek.
19/22 anonim válasza:
Én azt mondom warezoljon aki akar, a következő generációnaál úgyis kinyírja. Egyébként meg én is azon a véleményen vagyok, hogy válasszon mindenki a pénztárcájához illő hobbit, vagy maradjon csendben.
20/22 anonim válasza:
"Ne akarj pendrive-ról játszani, vegyél eredeti játékokat, mint a normális emberek"(Best Answer)
Te most csak menőzni akartál hogy te milyen gazdag vagy?
vagy teis egy újgazdag g*** vagy?
Hát gratulálok!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!