Milyen jó Sand-Box játékok vannak?
Figyelt kérdés
Újabbak érdekelnének főleg, de ha tudtok régebbit az sem baj. A lényeg, hogy sand-box legyen és legyen meg a szabadság a játékban, még ha nem is olyan tág értelemben. Minden jó válaszolót felpontozok! :)2013. febr. 1. 17:20
1/10 anonim válasza:
Assassin's creed -ek
gta -k
sleeping dogs
nfs underground, underground 2, most wanted, carbon, undercover, most wanted 2012 (de ez az egyik legszarabb nfs)
driver san fransisico
far cry 1,2,3 (a 3-at nagyon de nagyon ajánlom)
just cause 1,2
elder of scroll -ok
prototype 1,2
borderlands 1,2
és ha xboxon nyomod akkor froza horizon
hirtelen ennyi.
2/10 anonim válasza:
jah igen, még a fallout 3 és a new vegas.
4/10 anonim válasza:
xboxon ami megvan és ajánlom: far cry 3 forza horizon.
5/10 Simsity válasza:
Ezeket hazaküldi sztem a Minecraft... Direkt kreatív embereknek van kitalálva akik unatkoznak és szivesen LEGO-z nának de tulkorosak sajna hozzá. A Minecraft lényege a túléles egy véletlenszerűen kiválasztott pályan. Minden blokkot szét lehet ütni, hapedig ezt a megfelelő eszközzel tettük akkor tovább is viheted az adott kockát. Fontos eleme a barkácsolás melynek segítségével eszközöket, szerszámokat és egyéb kockákat nyerhetünk. Röviden enyi, van ingyenes verziója de sokan a www.minecraft.net en elérhető fizetőst választják. Persze vannak kerülő utak is a „sóher” játékosok számara (jó magam ia köztük vagyok de jövőben majd megakarom venni) mint például torrent oldalak vagy a Hu-Minecraft ahol totál ugyan azok a szolgáltatások érhetőek el mint az eredetiben. Hozzá egy link:www.hu-minecraft.net Remélem érdekel :)
6/10 anonim válasza:
Minecraft????
Tudom én, hogy van "pár" dolog amit csinálhatsz benne.
De akkor is milyen már a grafikája??? Egy nagy SZ*R az egész.
Pixelek kell szét verni nem tárgyakat!
7/10 anonim válasza:
Bocs hogy Offolok de LEGÓ a minecraft,már megbocsáss és,kiprobáltad már?Egyébként hogy ne legyen nagy off mondom a terraria-t nem játszotam még vele de olyan mintha 2d-s minecraft lenne...
8/10 anonim válasza:
Watch Dogs,Need for Speed Rivals,Assassin's Creed 1-4,Far Cry 3,Skyrim,Sleeping Dogs,GTA San Andreas,GTA Vice City,GTA 3,GTA Liberty City Stories,GTA Vice City Stories,GTA 4,GTA The Lost and Damned,GTA The Ballad of Gay ony,GTA 5,Red Dead Redemption,Just Cause 2,egyenlőre ennyit tudok mondani,ja meg a Fallout 3 és Saints Row sorozat
9/10 anonim válasza:
Xboxon (meg lehet hogy 2014 ben kijön pc re) Red Dead Redemption, Red Dead Redemption Undead Nightmare
10/10 anonim válasza:
És ki a fa.szt érdekel, hogy milyen a Minecraft grafikája????
A játékélménye hatalmas, és az a lényeg, nem a grafika -.-
Egyébként meg nem tudom mi bajod a grafikával, mert nem rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!