Nem merek minecraft-ozni, mert mindig azt hiszem, h herobrine mögöttem van PE-ben és PC-ben is! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 16:11
11/25 anonim válasza:
És aki fél tőle az is @@@@@@@
12/25 A kérdező kommentje:
XD
Háhájjj még sosem mondták hogy egy @ jel vagyok...
2013. febr. 12. 17:01
13/25 A kérdező kommentje:
És aki nem tudja, h PE v0.6.1-ben van-e herobrine, az egy @ jel.
2013. febr. 12. 17:02
14/25 anonim válasza:
Akkor miért írják oda a HIVATALOS honlapon az újítások közé nagybetűkkel hogy "REMOVED HEROBRINE"? :))
Én egyszer láttam, de amire odamentem eltűnt :(
15/25 anonim válasza:
Hát ez velem Slendermannel volt, mindenki azt mondta, nem, nem létezik, ekkora hülyeséget... de én nagyon féltem tőle, mindent elolvastam róla. Aztán elhatároztam, nem nézek róla oldalakat, és kis idő után elfelejtettem.. most már úgy gondolok rá, hogy mekkora hülye voltam, mikor féltem tőle és azt hittem, követ!
Egyébként már bocsi, de az, hogy egy pixelfigurától félsz, az még nagyobb baromság, mint a Slendermantől való félelem. De sok sikert a legyőzéséhez! ;)
16/25 A kérdező kommentje:
Phúúú...hogy lehettem ekkora hülye...egy pixelfigirától félni...aki nem is volt a játékban soha és nem is volt...
2013. febr. 12. 19:04
17/25 Wolfenstein2000 válasza:
PE-ben benne van, de olyan mint egy zombi, csak kicsit nagyobbat sebez. Igen tényleg benne van, nézzetek utánna (azt nem tudom hogy kivették-e).
18/25 anonim válasza:
Amúgy ti hány évesek vagytok? :D xD
19/25 anonim válasza:
Már NINCS Herobrine, nem is volt HEROBRINE, ha meg félsz, hát játsz szerveren.
20/25 A kérdező kommentje:
Már nem félek tőle! ;)
2013. febr. 14. 06:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!