Minecraftosok! Hogy kezdjek hozzá?
Egyenlőre még csak ismerkedek a Minecrafttal. Megnéztem pár tutorial videót, tehát képben vagyok mi ez a játék.
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen módokat érdemes leszedni hozzá? Milyen mapokkal kezdjek? Surival módban akarok játszani.
Szerintem a zeepelin modot érdemes mert így tudsz:repültetni tárgyakat készíthetsz:autót,helikoptert,repülőt,stb...
De küldj nekem egy mappot ésbeleteszem egy vidimbe!(visegradyricsi07@gmail.com)És itt a csatornám: https://www.youtube.com/user/visyricsi07
Ha csak az alap minecraftot akarod kicsit feltuningolni csalás nélkül akkor ezeket javaslom:
Too Many Items - Lehet vele addolni is meg van pár cheat beállítás, de ezeket ki/be tudod kapcsolni és szerveren ha nem vagy OP akkor nem is működnek. A legfontosabb amire neked jó lesz mivel kezdő vagy hogy ha a listában rákattintasz valamire bal gombbal akkor megmutatja hogy kell lecraftolni, ha jobb gombbal kattintasz akkor pedig azt mit lehet belőle csinálni. CSak figyelj rá hogy ha nem szerveren vagy legyen Recipe mode-ra állítva különben addolsz vele.
Voxel minimap - van benne underground map is ami automatikusan átvált ha a föld alá mész, plusz ki/be kapcsolható neutral mob, monster és palyer radar, sőt még a chunkhatárokat is tudja mutatni.
Optifine - Optimalizálhatod vele a játékot. Sokkal több videóbeállítást enged amivel plusz 20-30 fps-t is összeszedhetsz. Gyenge gépre kötelező
Damage Indicator - Ha egy mobra vagy playerre nézel mutatja mennyi élete van még és mennyi a max
BackTools - A hátadra teszi az utolsó kezedben lévő eszközt. Értelme semmi csak jól néz ki :)
X-ray - Erős csalás mód, ha komolyan akarsz játszani felejtsd el és hagyd meg az ovisoknak
Én személy szerint még ajánlanám hogy egy texture packot is tegyél be:
Faithfull - Meghagyja az alap kinézetet de 16x16-os textúrák helyett nagyobbat használ és letisztultabb lesz
Sphax - Középkori kinézetek
Soartex - Ez a személyes kedvencem ;)
Sonic Ether's - Erős gép kell hozzá, de nagyon élethűvé teszi a kinézetét a játéknak
Ha viszont megunnád az alap minecraftot akkor nézd meg a Feed The Beast modpackokat. Abban vannak már gépek is meg több 1000 új item/block, de előbb ismerd ki magad az alapokban mert ebbe nem lehet csak úgy minden alap tudás nélkül beleugrani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!