Udv. A minap elkezdtem WoW-ozni mert eddig kimaradt a game-ek kozul amikre rafuggtem, eggy emberkere lenne szuksegem aki segitene par dologban amig belerazodok, valaki aki jo ideje jatszik es komolyan segitene. Elore is kosoznom a valaszokat.21F?
Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 07:29
2/9 A kérdező kommentje:
Nem Tauri WoW-on.Elnezest ezt kifelejtettem.
2013. febr. 3. 10:19
3/9 anonim válasza:
ok én ott is fent vagyok :D ha megírod karid nevét segítek szívesen:)
4/9 anonim válasza:
tauri wow horda Gyilkóss ha allis vagy SEMMIKÉP NEM SEGITEK!
5/9 anonim válasza:
eredetiben tudtam volna de amin ti vagytok azegy szar tobb évvel elvan az maradva
6/9 anonim válasza:
Én meguntam fizetni eredetin :D De amúgy is nekem a lk tetszik a legjobban ha régebbi ha nem és ezzel nem csak én vagyok így. A pandaria meg aztán tényleg ratyi.
7/9 anonim válasza:
A pandátiát érteni kell és ha még nem játszottál vele akk ne mond le inkább fizetem és játszom olyanon ami vlmit ér mind h egy szaron játszak.Egyébként is a Pandária az ck az egyik sziget ez lett az új fejlesztés nem muszály ott játszanod de a raid-ek ott a legjobbak egyébként eredeti wow-ban a nevem ha akarsz felvehetsz ha nem vagy allinos plzx
8/9 A kérdező kommentje:
Meg varom a segitekesz emberkek valaszait :)
2013. febr. 15. 11:16
9/9 anonim válasza:
"eredetiben tudtam volna de amin ti vagytok azegy szar tobb évvel elvan az maradva"
Captain obvious strikes again!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!