Szerintetek fiúk gáz hogy én lány létemre cod al játszok és karácsonyra a far cry 3-at kértem? :D Őszinte válaszokat kérek.
Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 21:35
1/14 anonim válasza:
Szerintem nem, miért lenne az?Ennyi erővel a fiuknál miért nem gáz?
2/14 A kérdező kommentje:
Hát csak pl osztályban mondtam néhány fiúval hogy ismerem a codot mert arról beszéltek és 'áh te biztos nem, mert te lány vagy...' szóval jah
2012. dec. 7. 21:58
3/14 anonim válasza:
nem gáz cseppetsem..én is ismerek olyan lányokat akik szívesebben ülnek gép előtt és játszanak, mint a plázában verik a s*ggüket. Beállítottság kérdése az egész. Sztem egy fiú örül is neki ha egy lány játszik vmivel..legalább egy plusz közös téma. :)
4/14 anonim válasza:
nekem pl. álom lány meg sok más fiúnak aki szereti a játékokat :DD
5/14 A kérdező kommentje:
áh akkor jó nem velem van a baj :D mellesleg nem tudjátok hol lehetne megvenni?
2012. dec. 7. 23:07
6/14 -Igazmondó- válasza:
Dehogy gáz, minden álmom 1 olyan csaj :D Neten leggyorsabb kicsit nézz utána, vagy ha van a közeledben játéküzlet, akkor ott nézz utána, esetleg BP-i vagy akkor ott a West End is.
7/14 A kérdező kommentje:
Na megnyugodtam akkor :)Csak pl oszályomba is lányok kb ilyen informatikai analfabéták én meg valamennyire értek hozzá és hát nekem kellemetlen vagy fura. Meg ez a sztereotípia hogy a lányok nem játszanak csak a fiúk, na mindegy. :D köszi a válaszokat :)
2012. dec. 11. 20:25
8/14 Pali1977 válasza:
Az lenne ciki ha valami szart tolnál de ezek nagyon király játékok :D Haha. Komolyra fordítva a szót, ha téged ez köt le, miért lenne gáz :) Én meg Diablo II.-t tolok. Mindegy csak a vér folyjon :DDDD
9/14 A kérdező kommentje:
Még FarCry nincs de nagyon várom már, videókból ígérve brutál jó játék. Mi is suliban néztük a Rettenthetetlent és hát az elég durva film, többi lány (6an vagyunk) ők elfordultak meg szenvedtek én meg hát bírtam hogy szétloccsan valaki a feje a sisakban :D
2012. dec. 12. 15:24
10/14 anonim válasza:
Nem gáz, sőt! Amúgy PC-n vagy konzolon játszol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!