Tera és Aion gépigény?
Figyelt kérdés
Mind a kettőnek az alap ram gépigénye 1giga. Nos nekem nincs ennyi, de az Aion full grafon fut, de a Tera online-t nem bírom elindítani... akkor hogy is van ez?2013. jan. 31. 19:41
1/3 anonim válasza:
a grafikanal a vga szamit nem a ram, es kivancsi vagyok hogy mit jelent nalad a full grafika
eredeti Tera-rol van szo? valami hibauzenetet kapsz?
2/3 A kérdező kommentje:
Eredeti Tera igen. Ugye most lesz f2p.. nem tudom mi lehet a gond, mindig azt írja hogy tera.exe leáll. és vmi appcrash:/ Néztem neten megodlásokat de semmi sem használ. Bár a napogban eléggé sok dolog leáll a gépen..:D
2013. febr. 3. 21:18
3/3 global19900905 válasza:
Én kapok hibaüzenetet de megy a TERA.Igaz gyenge grafikán.Mi lehet a hibaüzenet oka? Ja és szerver választáskor ki is lép a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!