Létezik a Darksiders 2 PC játékhoz Cheat kód vagy trainer vagy valami?
Figyelt kérdés
Az a baj hogy egy harc kezdeténél vagyok ahol annyi ellenfelet kell megölnöm amihez kevés az életem és nem tudtam már rég óta felvenni zöld potit és nincs egy sem így esélyem sincs , újrakezdeni viszint meg nem akarom mert már nagyon messzire jutottam a játékban .
Aki tud segitsen valahogy , köszönöm .
2013. jan. 29. 14:03
1/6 anonim válasza:
Crack, Trainer minden ami szem szájnak ingere: [link]
2/6 A kérdező kommentje:
ÓÓÓÓÓÓ El sem hiszem , nagyon szépen köszönöm remélem működik és használni is tudom . Ment a zöld is ;) te meiket használod egyébként és hogyan ?
2013. jan. 29. 18:10
3/6 A kérdező kommentje:
Figylej , letöltöttem pár dolgot onnan amit linkeltél de nem igazán tudom elinditani ... segitenél hogy mit és hogyan kell csinálni ???
2013. jan. 29. 18:39
4/6 anonim válasza:
Am a verziódnak megfelelő trainer kell, és mindnek van leírása. Én? Amikor még toltam nem volt ennyi trainer, meg csak 1.0-ás verziójú game volt :D. Ált, trainer elindít, game elindít, játék közben megfelelő gomb megnyom, és ált. hallasz egy hangot, ha hallasz ak jó-röviden enyit a trainerekről általanosságban. :D
5/6 A kérdező kommentje:
igazábol letöltöttem ami kell de végülis nem működött csak valami olyasmit irt ki hogy valami jelszó meg név nem megfelelő na mondom ennek már köze nincs a darksiders 2 höz plusz még bezárni se lehetett meg semmi .. nekem olyasmi kéne mint pl a gta sanandreas trainerek is hogy bejön egy progi és értelem szerüen látod mi micsoda és akkor game közben nyomod a gombot ha mondjuk kell életet tölteni vagy ilyesmi .... ha tudnátok segiteni ujra elkezdeném a darksiders 2-őt mert bugos és vinyóm is behalt amin eddig vittem , de trainer nélkül nincs értelme
2013. febr. 8. 01:23
6/6 anonim válasza:
Amit korábban linkeltem azon az oldalon próbáld a Hog-osokat, és a Ling-goinosokat azok ált. jók. Az 1.0-áshoz nekem Hog-os trainer volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!