Valaki segitsen a darksiders 2 ben?
Figyelt kérdés
elakadtam ott ahol ki kel nyirni a 3 zöld csávoból 3 at és az utolsonál akinek van egy basileus nevű sáskája avgy milyen kinyirom de ahonnan jöttem a be nem tudok kimenni mert a van egy a tüskés fal ami meg gátol és a zöld csatlosokat nem tudom ráküldeni mert a kapu elött vana földön egy cucc aki játszott vele tudja köszi és ha va valami jo tippetek akor lécci irjátok le köszi2013. jan. 9. 16:33
1/4 anonim válasza:
Én végigvittem,de így most nem ugrik be körül tudnád írni 1 kicsit jobban(fő-v mellékküldetés,az elején van? és hasonlók)
2/4 A kérdező kommentje:
nem nem az elején nos volt egy nagy repülö hajo amit 2 gyik huzott xd utána joval a hajon egy csávesz a zöld vot támadást vettem utána bauementem kapun valami portálba jutottam és ahogy oda kerűltem megtámadott 2db erős karmolászo szőrny utána volt egy 3dik csatlos aki zöld és ha legyőztem egy csápos nem mozgo k3lezes cuccot kaptam elő lehet hivni 2őt akit legyőztem az elsöt a másodiknak edb halál fej kellet amiért a utolsonál egy bone keeperrel harcoltam ami logott xd és amikor elmentem az arénába akkor a utána ahol jöttem nem tudtam vissza menni mert nem tudtam lenyomni a gombot néztem vidit de kihagyták azt a részt
2013. jan. 9. 20:53
3/4 A kérdező kommentje:
ja és pc-n játszom hátha eltér a játékmenet a konzol és gépes játék közőtt?
2013. jan. 9. 20:54
4/4 anonim válasza:
Ha jól emlékszek,akkor az a szellem király,vagy nem tom mi megbízott azzal,hogy hozd vissza a 3 csatlósát(a 3 zöld szellem amiket előtudsz hívni),s ezután nem kell még1szer végig mászni a hajón,hanem fast travel-lel vissza tudsz menni a királyhoz,ha jól emlékszek.Ha nem tudod,hogy kell itt 1 videó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!