Miért ilyen? ( Counter Strike )
Figyelt kérdés
le kellet törölni a gépemről az eddigi counter strike-ot ( ami már fent volt nagyon régóta) és mivel ugyan azt ami fent volt nem találtam meg, letöltöttem más helyről, de szörnyű a minősége. az egész szemcsés alig látni valamit és folyton szaggat. de azért nem értem mivel ismerőseimnek ugyan az a verzió van fent ami most már nekem, és nekik teljesen jól működik. Mi lehet a baj? illetve nem tud valaki valami jó verziót?2013. jan. 29. 13:48
1/3 anonim válasza:
Vedd meg steamen , 2000forint és semmibaja .
2/3 anonim válasza:
Neked se sok ideje van géped igaz? Kérd meg a haverodat, hogy rakja át opengl módba és húzza meg a felbontást.
3/3 A kérdező kommentje:
lány vagyok amúgy :D és köszi a segítséget :)
2013. jan. 29. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!