League of Legends Katharina - Nidalee - Akali? Részletek lent
NIdalee remek ranged hős , ha szeretsz 2 kilóméterröl dárdákat dobálni akkor ő a legjobb választás .
Akali nagyon jól menekül és jól lehet vele orvtámadásokat intézni .
Katarina az egyik legjobb mides és ha feedelve van akkor megesz bárkit .
AP Nidalee, a kedvenc karakterem:D
Csapda - Spear... egyik legnagyobbat sebző combo a játékban
a csapdái miatt gankelni is nehéz ..
a passzivjával és az ultival aktivált w-jével nagyon jól lehet menekülni, illetve üldözni is ..
ha megtanulsz vele rutinosan játszani szerintem neked is a kedvenceddé válhat:)
Katarina erős, nincs manája könnyű vele ölni és viszonylag egyszerű
Nidalee-hoz kicsit több odafigyelés kell, viszont nagyon erős ap-san és ad-san is, és minden lan-ra mehet (jungelbe is) és jót lehet nevetni rajta mikor egy véletlen lándzsa kioltja egy ellenfél életét
akali viszonylag nehezebb,legalábbis szerintem, nem a kezelése miatt hanem általában nem ér túl sokat, hacsak nem játszanak vele jól, igazából rosszabb mint katarina szerintem...
(van még 1-2 vicces kari amivel élvezet játszani: ap TEEMO, Fizz, Alistar, Blitzcrank)
Katarina ult(:
Amúgy akali is nagyon jó champion az odaugrása miatt nemnagyon lehet elmenekülni!Nidalee vel eléggé szép dárdákat lehet dobálni (: Szerintem ha Nidalee vel megtanusz játszani akkor leverhetetlen leszel!!(De ígyvan mindeggyik championnal ha jól játszol akkor leverhetetlen vagy)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!