A Wii grafikája szerintem elég jó, sokan miért nevezik elavultnak?
Nem vagyok grafikab.zi. Engem csak a játékélmény érdekel, de:
Elavultnak nevezni egy 6 éves játékkonzol grafikáját?
Jó, jó. A PS3/360 grafikája jobb,de itt már olyan hatalmas különbségek nincsenek.
Én azt hittem, hogy a Wii grafikája kb olyan,mint a Ps2-é, max valamivel jobb!
TÉVEDTEM!
Amelyik játéknál kell a grafika, ott van is!
Resident evil Darkshide
The Last Story
Metroid Other M
NBA 2k13
PES 13.
Egy nagyon jó példa a FIFA 2013 a Wii esetében.
A grafika ilyen szintem pocsék, kb Ps2-es szintű, de még az sem. Viszont a Pes 13 grafikája már jóval jobb, ég és föld a két game közötti különbség.
A Wii grafikáját csak az nevezheti elavultnak, aki nem próbált még rajta komoly grafikával rendelkező játékot.
Mit gondoltok?
Ui: csak értelmes válaszokat kérek, köszönöm. :)
Kérdező:
Neked nem számíta grafika, másnak igen. Valakinek fontos a mozgásérzékelő és imádja, más meg ökörségnek tartja.
Lehetne ezt folytatni. De az, hogy aki szereti a szép grafikát és az okoz neki örömöt, hogy a játékok egyre szebbek, az semmivel se rosszabb annál, mint aki meg megelégszik mondjuk a WII szintű cuccal.
És ez így is van jól.
10es!
Nem akartam neked esni bocsi, csak azért nem NES és Ps3 a viszonyítási alap?
Nekem mind2 van, és én nem látok, akkor különbséget. Van, de nem akkora!
Ps3-am volt először. Csúcs grafika na mondom....Mikor megjött a Wii, akkor úgy voltam vele, hogy egy sz@r a Ps3-hoz képest, és eleinte nem láttam a felsorolt gameket, addig én is azt hittem...
Ha megbántottalak, akkor bocs, nem akartam.
11-es!
Megértelek, és igazad van, kinek mi a jó!
Csak ne csináljunk már úgy, hogy a Wii egy 100 éves dolog, és nem lehet rajta játszani. Vannak olyan gamek,és csak ismételni tudom magam, mint pl: a darkside, ami piszkosul meg lett csinálva grafikailag is, és mikor megláttam hanyattvágódtam, pedig már havernál láttam az X-box 360, és Ps3 grafikáját.
És, hogy megérts engem.
Mikor megvettem a Wii-t azthittem, hogy ugyanolyan lesz, mint a Ps2 kb! TÉVEDTEM!
Eleinte voltak ,,gyengébb,, gameim, és akkor azt hittem, hogy na vettem egy mozgásérzékelős ps2-öt!
De mikor megláttam a Last Story-t, Metroidot, Pes 13-a stb...,akkor ámultam!
Egy jó példa:
A FIFA 13 Wii: fos grafika!
PES 13 Wii: jó grafika!
A Wii nem lenne olyan gyenge, csak hát lusta volt az N sokszor!
ma 23:53
Nem bántódom meg, csak túl nagy vehemenciával estél neki a dolognak. Nekem jelenleg 3 konzolom van, volt ezen kívül még 2 féle és bármikor használhatom a Wuu U-t kivéve a legutolsó 4 nintendo konzolt - kézit is beleértve.
De, ez voltaképp lényegtelen, mert a wii adatai alapján és a viideókból is leszürhető tények alapján látszik, hogy a wii jóval gyengébb.
A halo 3 is kismiska egy crysishoz képest. De ez úgy látszik, ha az ember alaposan beleméjeda játékba, a technikai adatokba is, megfelelő gépe van...
Elsőre sokszor fel se tűnhet -a a Metroid nekem is elsőre marha szépnk tűnt, meg is lepődtem, aztán szépen derült csak ki, hogy hoppá.
ez msot pusztán a grafikáról szólt, és nem arról, hogy ronda, csak hogy bizony ami elavult az az.
Egyébként én nagyon szeretem a jól kinéző játékokat, de attól még az semmi, csak egy jó plusz. Warcraft 3-at se azért játszom immár 11 éve, mert olyan marha szép lenen még msot is, hanem mert jó - de ettől még nagyon szívesen játszanám ultrajó, mai szemmel nézve mesés grafikán, emrt az jó dolog, ezt is el kell ismerni.
Mindenki azzal játszik, amivel szeretne. Valakinek jó a Wii grafikája, valakinek kevés. Nekem van Ps3,és Wii is, mint már mondtam, én akkora bazi nagy különbséget nem látok, pedig mind2 itt van a szobámban! Tehát van viszonyítási alapom.
A félreérések elkerülése végett.
Grafikailag a Wii nem ér fel a Ps3 szintjére, de annyival sem jobb a SONY gépe, hogy a Wii-t sz@rozzuk, már nem itt, hanem sokan mások!
Akit megbántottam, attól elnézést kérek!
Mindannyian másképp látjuk, de nekem mind2 van, tehát valamit én is értek hozzá.
Sőt. Van egy régi NES-em, na ott már ég és föld a különbség!
Tisztázzuk: én nem vagyok grafika búza, mint ahogy azt sokan hiszik mitöbb: gyűjtő vagyok. NES-sel kezdtem, de az azóta el lett adva. Jelenleg most snes, gc, ps2, cgb (classic gameboy, azaz a nagy tégla gb), wii, n64 stb konzolom van, hozzájuk ugyan kevés, de gyarapodó játékokkal.
Nekem nem kell magyarázni, tudom a különbségeket. Értelmezzünk szöveget kérem: itt a wii grafikai képességeiről van szó. Nem magáról a gépről egészében. Technológia szempontból veszettül elavult, ez csak száraz tény. Ez nem azt jelenti, hogy kaki játékok vannak rá. Habzó szájjal ülök le a snes elé amikor vaterán betudok szerezni egy legendás kazit, mert istenien jó vele játszani. Nem azt mondtam, hogy takarodj a boltba venni új konzolt, de ez a "a wii grafikája megfelelő" az kissé túllő a legnagyobb fanboykodáson is.
Kedves utolsó!
Nekem lehet megfeleselő??? Köszönöm szépen. :)
Egy példa:
KAMERA:
-FULL HD minőségben vesz fel.
DVD minőségben vesz fel.
A FULL HD minőség jóval jobb, de attól még a DVD minőség nem lesz elviselhetetlen,nézhetetlen, elavult, és rossz!
Nekem hagyományos tv-m van, Édesapámnak FULL HD tv-je, látom a különbséget, és van különbség, de attól még nem fogok gyorsan bemenni az Auchanba, és venni egy HD tv-t. :)
17-es válaszért adom a zöld kezet.
Kérdező!
Leírtad a lényeget!
Vagyis adnám, csak te kérdezel....hopppsz :D :)
Szóval igaz, ami igaz.
A FULL HD kamera jobb, de ezért nem fogom lecserélni azonnal, mert éppen élesebb, és nagyobb a felbontás?
A Barátok közt azon is elmegy stb...! :) :)
Ember, értelmezz kérlek.
Egész végig azt szájazom itt, hogy én sem ítélem el a régi technológiát, videó játékoknál kifejezetten szeretem.
Engem csak az zavar, ahogy túlfényezed a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!