Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Wii grafikája szerintem...

A Wii grafikája szerintem elég jó, sokan miért nevezik elavultnak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok grafikab.zi. Engem csak a játékélmény érdekel, de:

Elavultnak nevezni egy 6 éves játékkonzol grafikáját?

Jó, jó. A PS3/360 grafikája jobb,de itt már olyan hatalmas különbségek nincsenek.

Én azt hittem, hogy a Wii grafikája kb olyan,mint a Ps2-é, max valamivel jobb!

TÉVEDTEM!

Amelyik játéknál kell a grafika, ott van is!

Resident evil Darkshide

The Last Story

Metroid Other M

NBA 2k13

PES 13.

Egy nagyon jó példa a FIFA 2013 a Wii esetében.

A grafika ilyen szintem pocsék, kb Ps2-es szintű, de még az sem. Viszont a Pes 13 grafikája már jóval jobb, ég és föld a két game közötti különbség.

A Wii grafikáját csak az nevezheti elavultnak, aki nem próbált még rajta komoly grafikával rendelkező játékot.

Mit gondoltok?

Ui: csak értelmes válaszokat kérek, köszönöm. :)

2013. jan. 23. 22:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Wii tulaj vagyok és igen, elavult.

Ott tartunk, hogy már az xbox360 és a ps3 is az utolsókat rúgja és te akkor még a wii-t akarod megvédeni? Értékelem, hogy szereted a Nintendo konzolját mert valóban jó masina, de kérlek, ne légy ennyire vak.

2013. jan. 23. 23:11
 2/27 A kérdező kommentje:

Nem vagyok grafikab.uzi!!!!!!

A mai 14-15 éves tinik nem tudják mi volt az a NES,SNES?

Nem volt Full HD meg 3D,és jó volt!!!!

Akkor 6 évenként váltsak konzolt??

Aki meg a Ps3 grafikájára azt mondja, h sz@r az hát NO COMMET!

Akinek meg a Wii Resident evil darkside nem felel meg, azzal nem tudok mit kezdeni........

De ezek a mai tinik!

2013. jan. 23. 23:24
 3/27 anonim válasza:

A Wii grafikája jó!

Én a mai fiatalok pattognak ilyen téren.

Sok embernek még Ps3-ja sincs, és egy Ps3-as grafika nekem tökéletesen megfelel, még sok is!

A Wii grafikája jó, ez a felsorolt játékoknál meg is látszik.

Azért, egyes emberkék, már a Ps3/X-box 360 grafikáját is gyengének nevezik, azok hülyék,nem tudnak megférni a bőrükben!

A Wii U sem lett sokkal erősebb a Ps3-nál érdekes...! (2012-es)

Resident evil, The Last Story-t ajánlom a kémkedőknek!

2013. jan. 23. 23:28
 4/27 A kérdező kommentje:

Én is azon gondolkodom, hogy mi kell még??? xd

A nagy különbség egy NES és egy 360 között van, na az nagy különbség! De hogy egy Wii már elavult? Ezt a hülyeséget. :)))) NEM ÓKORI konzol! :D

Nem fogok pixeleket számolgatni, nekem tökéletesen megfelel.

És én is azthittem, hogy a grafika sz@r, de csak addig míg nem próbáltam rá ezeket a gameket....

Darkside olyan, mintha filmet néznék. :) :)

2013. jan. 23. 23:30
 5/27 anonim ***** válasza:

Heló!

Már akkor elavult volt, amikor megjeletn a konzol.

Csak hogy én is egy példával éljek. A metroid joggal envezhetó a to 3 legszebb wii játéknak. Csakhogy!

Vesd össze egy HALO 3-al - hogy a sci-fi kategóriájában maradjunk. Na, az ég és föld! Külső helyszínek tekintetében pedig főként.

"Jó, jó. A PS3/360 grafikája jobb,de itt már olyan hatalmas különbségek nincsenek."

Óriási különbségek vannak. A WII képtelen futtatni olyan minőségű grafikát, amire például egy Unreal Engine képes.

De ez a konzol nem is erre lett kitalálva.

A WII grafikáját bárki elavultnak nevezheti, aki akár egy pár perces videót is lát a WII-s játékokról és a konzolosokról.

És akkor még a PC ugye itt szóba se került.

A WII sokkal közelebb áll az első XBOX szintjéhez grafikailag, mint a PS3-hoz és az XBOX360-hoz.

Ezek tapasztalatok és tények.

2013. jan. 23. 23:31
 6/27 anonim válasza:

1-es!

6 évenként kell konzolt venni, mikor az emberek a megélhetésért küzdenek???

Elmondom neked, hogy két konzolom van:

Wii,Ps3! És olyan rohadt nagy különbség nincs!

Van különbség,de nem akkora! Nem kockaemberekkel mész. Az egyik élesebb, és nagyobb a felbontása, ezáltal élesebb, szebb a kép, ennyi!

De ha összevetjük Ps3-an, és Wii-n a R.E. Darkside-ot, (NEKEM MEGVAN MINDKETTŐRE), akkor észre fogod venni, hogy van különbség, de nem akkora, hogy új konzolt kelljen vegyek.....

Hol élünk? A mai nehéz világban 6 évenként vegyünk 100.000.-ért újat? Valaki még SNES,ps2 mit tudom én, szóval ezekkel játszik...Még Ps3 sincs mindenkinek. Neked a Ps3 grafikája nem elég??? Nekem bőven, és azért mert egy konzol kifele megy esetleg, azért nem kell feltétlenül váltani!

A Wii 6 éves, nem 100!

Mondom nekem mind2 meg van elég jól tudok viszonyítani, tehát NEKEM HIHETSZ KÉRDEZŐ!

2013. jan. 23. 23:36
 7/27 anonim válasza:

2es!

Nekem mind2 van, érdekes, én nem így látom...

Játszottál már Ps1-el??? Kibírhatatlan konzol mi?...

Tudod kinek elavult?? A grafikamániásoknak, mert egy konzol nem csak a grafikából áll, hanem a játékélményből is!!!!

Sok szegény gyermeknek még ennyi sincs, te meg elavultnak nevezed. Grt.

Kockaemberekkel kell ugrálnod Wii-n, vagy nem értem a kritikádat...? Fekete fehér??? Vagy csak nem HD!

90 millió ember, aki Wii-t vett, sz@rt a HD grafikára!

2013. jan. 23. 23:40
 8/27 A kérdező kommentje:

Érdekesek a vélemények. Egyik ezt, másik azt mondja.

Bár én a Wii Ps3 tulajjal értek egyet.

Úgy beszélünk,mintha fekete fehér konzolon pötyökkel kéne teniszezni... :)))))))))

Engem nem érdekel a HD grafika, ez csak a mai fiatalok körében nagy divat mostanság. :)

Az ismerősi körbe, még sokan ps2-vel játszanak, és jó nekik, pedig lassan már ps4 jön!

A grafika nem minden!

2013. jan. 23. 23:43
 9/27 A kérdező kommentje:

5 ös!

Neked is köszönöm a választ,de nekem bőven megteszi a Wii, én örülök, hogy legalább egy Wii-m van, és nem vágyom jobbra, a grafika tényleg nem minden! :)

2013. jan. 23. 23:48
 10/27 anonim ***** válasza:

ma 23:40

Nem a gazdasági helyzet, az emberek anyagi léte, a pénzforgalom.. került msot szóba.

Egy konzol képességeire kérdeztek rá. PS1-em is van, volt PS2-őm, van PSP-m, van XBOX360-om, volt első XBOX-om, haver révén pedig bármikor WII-zhetek, DS-ezhetek és 3DS-ezhetek.

Egyszóval van rálátásom a dolgokra.

Elhiszem, hogy Neked és sokaknak nem számít a grafika. Hogy nektek a WII grafikája is magasan jó.

DE!!!!!!!!!!!!!! Itt nem ez volt ak érdés. A kérdés az volt ,mirét nevezik elavultnak. Kétrdem én, akik egyből vasvillát ragadnak az ellen, aki elavultnak tartja a WII grafikáját, tisztában vannak vele, hogy mi jelent az, hogy ELAVULT?!!!!

Az elavutl nem azt jelenti, hogy ROSSZ!! NEM!!! Ha valami elavult, az azt jelenti, hogy van nála fejlettebb, több kéepsségel bíró és esetleg ezáltal jobb dolog is.

Jelen esetben ha a WII megfeszül, akkro sem lesz kéeps olyan grafikára, mint a PS3, vagy az XBOX 360. Miért? Mert nem rendelkezik olyan erős hardverekkel. És mivel a WII alkatrészeit - ellenben mondjuk a pc-vel - nem elhet cserélni, kompletten van, ezért ELAVULT ahhoz kéepst, amit a többi könzol nyújtani tud. Nem kéeps arra, amire a többi. És azért volt elavult a megjelenésekor is, mert már akkor az évekkel azelőtti pc-s grafikai szintet érte csak el.

Szóval, mielőtt totálisan másról szólna a beszélgetés, mint a kérdés - anyagi helyzet... -, jó lenen megérteni, hogy más mit ír és legalább valamilyen szinten elfogadni és megrágni, megemészteni, mielőtt undorodva kopitek ki.

2013. jan. 23. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!