Na figyelj. Elmondom miből nem kell több!! GAMEPLAY ÉS MINECRAFT!!! ANNYI VAN, HOGY EGÉSZ AFRIKA JÓLLAKHATNA BELŐLÜK HA KAJA LENNE!!!
Na, hogy normálisat is írjak fő az egyediség. Olyat kéne csinálni amit még senki sem . Nem azt amit mindenki szeret, mert akkor valószínűleg megvan, hogy kit néznek. Például ha vlogot akar akkor Alex, ha gameplay Tirexi vagy Covery, ha röhögni akar Herby vagy Szefi stb... Tehát minden féle képpen olyat csinálj ami nincs/ritka/itthon nem csinálja senki. Egy jó tanács még: Akkor kezdd el, hogyha már tudod mit is fogsz csinálni és ne úgy állj hozzá, hogy majd közben kitalálom.
Adok pár példát: Nigahiga, Smosh, FreddieW, Howtobasic, FPS Russia,
Ray William Johnsont nem mondom mert nagyon feltűnő lenne ha őt utánoznád. Pewdiepie-t és Tobuscus-t úgyse tudnád, Minnesota Burns a TrollArch-al együtt mivel a Trollarch az övé (szerintem az egyetlen olyan ember aki SZÓRAKOZTATÓ COD videókat csinál) őket biztos nem tudnád utánozni. Epic Meal Time-nál nem leszel jobb ha olyan videókba kezdesz amilyeneket ők csinálnak, mivel ők a legjobbak ebben. How to Basic azt szerintem csinálhatnád csak bármi mással.
Szerintem az olyanból kéne több mint pl: Mans1ay3r. Olyasmi gamer poop-ok kellenének természetesen nem magyarul hanem angolul és angol felirattal is. Ha magyart akarsz csinálni akkor bármiről csak ne játékokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!