FONTOS! Hogyan tudnám uninstalálni az MSN-t? Avagy mért nem látom azokat az embereket akiket mostanában vettem fel?
Figyelt kérdés
Le akarom szedni a mostani msnemet és ujrarakni egy régebbi verziót mert ezen nem tudok beszélni azokkal az emberekkel akiket nem rég vettem fel.2010. máj. 24. 21:06
1/4 anonim válasza:
start-->vezérlőpult-->programok telepítése és törlése.
amúgy hogyhogy nem látod? nem jelenik meg a kis ikon hogy éppen nincs fent msn-en?
2/4 A kérdező kommentje:
ha fent van msnen akkoris ugy jelzi ki h nincs és ha rákattolok csak emailt tudok neki küldeni
2010. máj. 24. 21:18
3/4 anonim válasza:
a 2008, 2009es msn-t elég nehéz kiírtani, ha épp olyan helyről szeded le, énis jártam már így és nekem csak a teljes rendszer telepítés oldotta meg a problémát...de hát az ugye nem vmi gyors megoldás :S
4/4 anonim válasza:
Ha már el akarod távolítani az MSN alkalmazást, akkor mindenképp használd a ZAPMESSENGER nevű programot. Ez kifejezetten arra készült, hogy eltávolítsa a nyomait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!