Fifa 13 vélemények/negatívum/pozitívum?
Negatívum nem igazán van, pozitívum annál inkább.
Végre újítottak rajta, teljesen új, sokkal jobb motor fut a játék alatt, tehát technikai szempontból is sokkal jobb lett, eddig mindig hülyeségnek tartottam a FIFA-t, mert ugyanazt adták ki évente, de ezzel azért dolgoztak is rendesen, megéri megvenni.
Nézz meg pár tesztet, mindenhol dicsérik.
Szerintem csak egy újabb fifa... Persze, vannak jó, új ötletek. Karrierben az a nemzetközi bizbaz, meccsek előtt az az akármicsoda, stb.
Tényleg jó, nagyobb ugrás volt, több újítással, mint mondjuk a 11ről a 12re.
De én annyira nem érzem fergetegesnek.
Szerintem jó, de valóban érződik, hogy megint korlátozottan foglalkoztak vele. Van néhány jó ötlet, de ezeket már évekkel ezelőtt megcsinálhatták volna.
De minek sietni? Nincs igazi vetélytárs, a játékot így is veszik, a bevételek jönnek.
Nincs értelme ellőni a nagy durranásokat, így szépen apránként pakolgatják össze a játékot. Hibája is van a játéknak bőven természetesen.
Ja, ez azért van egyrészt, mert baromi nehéz védekezni, a középpályások nem jönnek vissza normálisan, az ellenfelet nehéz lekövetni, ráadásul a legapróbb kis elmozdulással már eltudja repíteni a védődet.
Másrészt nem egyszer csal a gép, magasabb szinten pedig már undorítóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!