15 éves fiúnak milyen "fegyvert" ajánlotok? Mondta hogy van nerfje de az airsoft is jó. Melyik a jobb?
Ennyi idősen már volt "nekem" is légpuskám. A "nekem is" azt jelenti hogy már bejelentés és felügyelet nélkül használhattam az otthonit, kizárólag otthon.
!!!!!!Ez nagyon fontos!!!!!!
DE EZT MEGELŐZTE AZ HOGY TÖBB ÉVEN ÁT(kb 5év) CSAK FELÜGYELET MELLET HASZNÁLHATTAM ÉS BELÉM NEVELTÉK A FEGYVERETIKÁT!!!(komoly szigorral) !!!!!!Ez nagyon fontos!!!!!!
Ez hiányában nem ajánlanék olyan fegyvert amivel már komolyabb vagy súlyos sérüléseket lehet okozni. Mert az nem játék mint a nerf! Pláne nem ha a mezőn akarja használni ami ugye közterület, kivéve ha az ember földbirtokos.
Akkor a válasz: ha céllövésre kell akkor egy "gyengébb" légpuskát kellene venni, de azzal is csak magánterületen és csak felügyelet mellet szabadna használni... Ja és persze élőlényre (madár, macska, kutya, ember, stb) nem lövünk.
Ha már elég idős lesz hogy mondjuk Airsoftozzon és van esetleg csapat is ahol tud játszani (ott vannak akik betartatják a szabályokat) akkor lehet neki venni azt is, de addig nem ajánlanám, mert nem élvezné egy kertben hogy 20mp alatt kilövi a tárat (300db töltény) egy sörös dobozra aztán kezdődhet elölről. Ráadásul ez így költséges is lenne.
#11 vagyok
Elöttem szólónak igaza van. Az íjászat tényleg szuper, és vannak is íjjász klubok (szakkörök) ahol megkaphatja a kellő tudást!!! De ez is veszélyes úgyhogy kellő odafigyelés, oktatás, tudás, és fegyelem szükséges ahhoz hogy ne legyen probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!