Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » 15 éves fiúnak milyen "fegyver...

15 éves fiúnak milyen "fegyvert" ajánlotok? Mondta hogy van nerfje de az airsoft is jó. Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 17:25
1 2
 11/18 anonim válasza:

Ennyi idősen már volt "nekem" is légpuskám. A "nekem is" azt jelenti hogy már bejelentés és felügyelet nélkül használhattam az otthonit, kizárólag otthon.

!!!!!!Ez nagyon fontos!!!!!!

DE EZT MEGELŐZTE AZ HOGY TÖBB ÉVEN ÁT(kb 5év) CSAK FELÜGYELET MELLET HASZNÁLHATTAM ÉS BELÉM NEVELTÉK A FEGYVERETIKÁT!!!(komoly szigorral) !!!!!!Ez nagyon fontos!!!!!!

Ez hiányában nem ajánlanék olyan fegyvert amivel már komolyabb vagy súlyos sérüléseket lehet okozni. Mert az nem játék mint a nerf! Pláne nem ha a mezőn akarja használni ami ugye közterület, kivéve ha az ember földbirtokos.

Akkor a válasz: ha céllövésre kell akkor egy "gyengébb" légpuskát kellene venni, de azzal is csak magánterületen és csak felügyelet mellet szabadna használni... Ja és persze élőlényre (madár, macska, kutya, ember, stb) nem lövünk.

Ha már elég idős lesz hogy mondjuk Airsoftozzon és van esetleg csapat is ahol tud játszani (ott vannak akik betartatják a szabályokat) akkor lehet neki venni azt is, de addig nem ajánlanám, mert nem élvezné egy kertben hogy 20mp alatt kilövi a tárat (300db töltény) egy sörös dobozra aztán kezdődhet elölről. Ráadásul ez így költséges is lenne.

2013. jan. 17. 17:20
 12/18 anonim válasza:

#11 vagyok

Elöttem szólónak igaza van. Az íjászat tényleg szuper, és vannak is íjjász klubok (szakkörök) ahol megkaphatja a kellő tudást!!! De ez is veszélyes úgyhogy kellő odafigyelés, oktatás, tudás, és fegyelem szükséges ahhoz hogy ne legyen probléma!

2013. jan. 17. 17:24
 13/18 anonim válasza:
100%
Íj, én is 15 éves vagyok. Gondolkoztam airsofton én is de aztán íj mellet döntöttem. Sokkal olcsóbb és szerintem sokkal jobban el lehet szórakozni vele. Igaz, nem túl jó egymásra lövöldözni!
2013. jan. 17. 20:13
 14/18 anonim ***** válasza:
Te ismered mennyire érett. Egyes airsoftosok akár 15 évesen vagy korábban is kezdenek játszani, és nem csinálnak hulyeséget. Az íjászat nagyon buli, foleg a magyar visszacsapó íj (rovid felhúzás, egybol losz, nincs hosszú célzás). Ha vannak airsoftos barátai, vagy csapat a kozelben akiket ismer, akkor airsoft. Ha inkább maga lovoldoik, akkor íj.
2013. jan. 17. 20:34
 15/18 A kérdező kommentje:
A barátaival fog menni airsoftozni. Inkább bérlünk egy fegyvert 5000 ért. És kösz a tippet az íjjal kapcsolatban! JÓ ötlet.
2013. jan. 18. 23:43
 16/18 spityeg válasza:
Vizipisztolyt
2013. jan. 19. 08:05
 17/18 A kérdező kommentje:
télen?
2013. jan. 19. 23:32
 18/18 anonim válasza:
Szerintem neked egy NERF RIVAL fegyver lenne jó
2017. febr. 15. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!