Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki tud egy jó PC játékot?

Pista1201 kérdése:

Valaki tud egy jó PC játékot?

Figyelt kérdés
Főként háborús játék érdekelne az mindegy hogy Platform vagy Stratégia

2013. jan. 16. 10:08
 1/6 anonim válasza:
Company of heroes
2013. jan. 16. 10:24
 2/6 anonim ***** válasza:
stratégiai:R.U.S.E vagy Wargame European Escalation.Hirtelen ez a kettő jutott eszembe.Remélem tudtam segíteni
2013. jan. 16. 10:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Nos ha igazi háborús élményeket akarsz én akkor neked a Total War családfát ajánlom a Rome Total War-t bemelegítőnek de én amiben nagyon elmélyültem az az Empire total war a Napoleon Total war meg a Shogun 2 Total war és a Shogun 2 Total War Fall of The Samurai-voltak ajánlom neked is ámbár az utóbbiakhoz kell azért egy erősebb számítógép h ne laggoljon a játék és maximálisan tudd élvezni a 3D hajós csatát vagy ostromot vagy éppen a sima csatákat! Ha gondolod nézz utánuk youtubon!
2013. jan. 16. 18:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Bf3,cod mw3
2013. jan. 17. 13:42
 5/6 anonim válasza:
A CoD- okba ne nagyon bizz csak a modern warfare sorozat ami jobban sikerult. Ha a haborusba a Far Cry 3 at be tudod preseln akkor azt nagyon janlom. Az egyik legjobb FPS jatek.
2013. jan. 29. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát az kérdéses,hogy a far cry 3 mennyire háborús játék.De maga a játék nagyon jó érdemes kipróbálni
2013. márc. 22. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!