Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi ezeknek a játékoknak a nevei?

Mi ezeknek a játékoknak a nevei?

Figyelt kérdés

már nem emlékszek a játékok nevére régen játszottam velük, kb 2006előtti játékok.

1. talán james bond féle. arra emlékszek hogy valami kapszulából kizuhanunk majd ejtőernyővel földet érünk és volt benne olyan fegyver amit valami torony résznél is meg lehetett szerezni, hogyha rátettük a falra egy lézercsíkot lőtt ki és aki belement a lézerbe akkor felrobbant

2. kommandós, voltak társaim, arra emlékszek hogy lehetett a fegyverre (talán MP5) lámpát tenni és valami színházban kellett lövöldözni

3.talán ugyanaz mint a 2. ez most rendőrös épületben is játszódik, ablakon kellett egyszer bemenni, a társunk meg beesett az ablakon, később valami páncélozott fegyveres lőtt ránk (később társunk is lőtt rám, lehet hogy bug vagy nemtudom) 1társam volt

4.ez háborús talán vietnámi háborús. úgy kezdődött hogy mentünk egy úton és lőttek ránk nád ház féléből

5.2.világháborús, mentünk egy lövész árok félében ahol német hullák voltak és városba értünk a városban volt templom

kicsi az esély hogy meglesz valamelyik de próba szerencse

2013. jan. 13. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:
1. Just Cause
2013. jan. 13. 23:15
 2/4 A kérdező kommentje:
sajnos nemaz. azt elfelejtettem hogy a nézetük nem olyan hogy látjuk a saját emberünket, hanem csak a kezét látjuk az embernek (nem tudom hogy hívják ezt a látószöget) de azért kösz
2013. jan. 14. 16:53
 3/4 pegazus900 válasza:
2. Rainbow Six Vegas
2013. márc. 18. 19:11
 4/4 A kérdező kommentje:
2.szerintem az kösz
2013. márc. 20. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!