Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik world of warcraft a...

Melyik world of warcraft a legjobb?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, hogy kipróbálom a world of warcraftot, de nem tudom melyiket. Melyik a legjobb, a mist of pandaria, a battle chest vagy a cataclysm?

2013. jan. 12. 23:17
 1/4 A kérdező kommentje:
És egyébként ha van egy world of warcraft vendégkódom, akkor bármelyiken játszhatok a három közül?
2013. jan. 12. 23:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Elég nagy hülyeséget mondtál , de mivel gondolom kezdő leszel még belefér.

Az eredetin jelenleg az 5.1-van , ami a Mists of Pandaria .

Ha csak kipróbálni akarod tört szerveren tedd , eredetis vagyok , csak egy tört szervert ismerek , ez a tauri ahol nagyon sok a magyar és mivel elég bonyolult , összetett játék az mmohoz képest ott jobban beletanulnál , egy gyorsabb tört szerveren . Ennek viszont van hátránya , a játék élmény felét se adja vissza a rengeted bugg miatt és levannak maradva a patchek .

Próbáld ki taurin és ha tetszik a játék bármikor eredetizhetsz , amit mindig frissíttenek. Viszont az eredeti kissé drága , maga az acchoz meg kell venni a Battlechest-et , a cataclysm-et és a MOP-ot, plusz 2havi 7500forint (bankkártyáról intézve olcsóbb)

2013. jan. 12. 23:26
 3/4 anonim ***** válasza:
UI: Vendégkód nélkül is játszhatsz ingyen , de csak a 20as szintig és nem lehet Monk-od és DK-d , plussz nem kezdhetsz worgent , pandarent , goblint , draeneit és blood elfet.
2013. jan. 12. 23:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Katpam vendégkódot a Diablo 3-hoz.
2013. jan. 14. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!